Bursa Oyak Renault Organizasyonuna Davet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önce 3 kez fabrikaya gittim su kosullarda araclar kesinlikle fabrikanın onune dahi alınmıyor dıs kısımdaki otoparkta tutuluyor
o bakımdan gidilen aracın veya yancının hicmi hiç onemi olmaması lazım

Bencede haklısın ama Renault bu şekilde istiyor kardeşim.Yapacak bişey yok.Vardır bi bildikleri.

renault bole istemez gibi geldi bana daha önce internete renaultla ilgili 2 yazı yazmıs blogculara bile ozel otobus tahsis edildi
adam mesela blog acmıs megane 3ümü cok seviyorum yazmıs pat cagırılmıs:D
ben en son gittigimde zaten bizzat belirtildi bu işler için baya dolgun bir buce ayrılıyor diye

renault bole istemez gibi geldi bana daha önce internete renaultla ilgili 2 yazı yazmıs blogculara bile ozel otobus tahsis edildi
adam mesela blog acmıs megane 3ümü cok seviyorum yazmıs pat cagırılmıs:D
ben en son gittigimde zaten bizzat belirtildi bu işler için baya dolgun bir buce ayrılıyor diye

Gecenki Autodrom buluşmasında bu bütçelendirmeden falan konusmustuk ordaki yetkili arkadaşlarla.. Bu konuda haklısın bu tür organizasyonlar için bi bütçeleri var..

- Yancıların İstenmemesi Yanlış Bence. Araban Yoksa Gelme Demek Gib.

İs guvenligi ayakkabimi kaynak alan icin gozlugumu ve fosforlu yelegimi ben kendim getirecegim. Onun disinda bir bilgi icin pm atmama gerek var mi?

İs guvenligi ayakkabimi kaynak alan icin gozlugumu ve fosforlu yelegimi ben kendim getirecegim. Onun disinda bir bilgi icin pm atmama gerek var mi?
Ayakkabıları onlar verecek kardeşim,ayakkabı numaranı ve diğer istenilen bilgileri bana veya Evren'e pm atarsan iyi olur...:eyv

Bu arada bot olacak sanırım.. büyük olacaksa ona göre belirtirseniz sevinirim.

Bot olma ihtimali yüksek arkadaşlar...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri