Bursa Oyak Renault Organizasyonuna Davet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılacak olanlar bana özel mesaj yoluyla "Ad-Soyad,Cep telefonu,e-mail adresleri,ayakkabı numaraları ( Fabrika gezisi sırasında giyilecek çelik burunlu botlar için gerekli ) ve araçlarının Model özelliklerini" göndermeleri gerekmektedir...

Haftaya Cumartesi İzinli görünüyorum ama kesin birşey söyleyemiyorum haber veririm abi tekrardan.

Haftaya Cumartesi İzinli görünüyorum ama kesin birşey söyleyemiyorum haber veririm abi tekrardan.
Kesin liste yarın MAİS tarafına iletilecek kardeşim,sonrasında ekleme yapamıyacağız...

yarın sabah kati liste oluşturulcaksa ve reno maise bildirilcekse, ona göre herkes sabaha kadar tam teyıdını yapsın arkadaşlar... :eyv

Organizasyona kesinlikle yancı kabul edilmiyor arkadaşlar,bu konuda lütfen bana baskı yapmayın,her araçta tek kişi olacak mecburen ve liste dışında kimse katılamayacak...

antalyadan roadfox yabancı misafirle gelekmiş Usta... :cool:
mecbur kalırsa benım yerıme mısafiri alabilir roadfox aga... maksat işi görülsün...:cool:

Son düzenleme:
Kontenjanımız doldu arkadaşlar, gelemeyecek olan çıkarsa yerlerine isim yazabiliriz bundan sonra,ilginize teşekkür ederiz...:eyv

1-Uther77 ( Clio 3 )
2-MaYuCeL ( Clio 3 )
3-katar27 ( Clio 3 )
4-PULAT ( Clio 3 )
5-*USTA ( Megane 2 RS )
6-Hati ( Clio 3 )
7-
EVREN TOPCU ( Fluence )
8-Sedat Megane 1 )
9-Utku ( Symbol )
10-Solenza ( Dacia Sandero )
11-
onu2ran ( Megane F7R )
12-
excoupe ( Scenic 3 )
13-bilalrx ( Dacia Duster )
14-Mert Koç ( Fluence )
15-
NakkaSss ( Clio 2 RS )
16-
adigeemre ( R 12 )
17-
F4R ( Clio 2 RS )
18-Leo1905 ( Clio 3 )
19-MeganeSport ( Megane 2 HB )
20-kayhan07 ( Megane 3 HB )
21-clio16 (Clio 2 )
22-
EREN34 ( Clio Williams )
23-
dinc.ihsan ( Clio 3 )
24-
Tolga GEZGİNİŞ (Megane 3 HB )
25-CanCaloz ( R5 )
26-*MELİH ( Clio 2 )
27-V6-paz-V6 ( Laguna 2 V6 )
28-
TRSemih ( Megane 1 Coupe )
29-
kalyoncu ( Clio 3 )
30-
berkcebo ( Megane 1 Coupe )

güncelll

Yancı salçacı eş cocuk vb. malesef kabul edilmiyor.Her arkadaşım kendi aracıyla katılmalı.Katılan arkadaşlarım mutlaka BANA Adını soyadını , telefon numarasını , aracının model marka ve donanım özelliklerini , ayakkabı numarasını göndermesi gerekmektedir.

Tekrar hatırlatmış olalım....

Son düzenleme:
Güncel yukarıda istedigim bilgileri bana hızlı bir şekilde öm( özel mesaj ) yoluyla atarsanız sevinirim.

Güncel yukarıda istedigim bilgileri bana hızlı bir şekilde öm( özel mesaj ) yoluyla atarsanız sevinirim.

excoupe , onur2ran,MeganeSport,Nakkass,utku,clio16,MaYucel,*MELİH,PULAT ve TRSemih hariç. Çünkü onlar yolladılar..Teşekkur ediyorum

daha önce 3 kez fabrikaya gittim su kosullarda araclar kesinlikle fabrikanın onune dahi alınmıyor dıs kısımdaki otoparkta tutuluyor
o bakımdan gidilen aracın veya yancının hicmi hiç onemi olmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri