Nefret ediyorum bu zihniyetten. Hadi o gün maça geldin sen. Ya eşine dostuna ailene birşey olsaydı ve acilen gitmen gerekseydi? Elime geçirdiğim herşeyle arabalarını parçalayasım geliyor. Adam, "ana yolu" tamamen kapatıp, anayolun kenarındaki kafeye yük indiriyor. Bir başka gün aynı yerin sadece 3-4metre ilerisindeki kuaförden gelin alıyor. Dörtlüyü yakıyor ya, oraya park yapabilir duruma geliyor. Sanki acil durumlarda kullanılmak için değil de, istenilen yere park yapılsın diye koymuşlar flaşörleri oraya..!
Kesinlikle ben de öyleyim. Özellikle önümde ve arkamda eşit mesafe bırakmaya çalışırım park ederken. Önümdeki dangalak(afedersiniz) çıkarsa, arkamdaki insan çıkarda, aracımı rahatlıkla alırım mantığıyla yaklaşıyorum.
Park yerinde dikkat ederim Bina girişi ,dükkan girişi ,engelli kaldırımı buralara park etmem
Park ederken her zaman onumdeki araç yada arkamdaki araç ile yarım arabalık yer bırakırım
Kesinlikle ben de öyleyim. Özellikle önümde ve arkamda eşit mesafe bırakmaya çalışırım park ederken. Önümdeki dangalak(afedersiniz) çıkarsa, arkamdaki insan çıkarda, aracımı rahatlıkla alırım mantığıyla yaklaşıyorum.