Bunlara ehliyet verenin

Park yerinde dikkat ederim Bina girişi ,dükkan girişi ,engelli kaldırımı buralara park etmem
Park ederken her zaman onumdeki araç yada arkamdaki araç ile yarım arabalık yer bırakırım

Açıkçası bu konuyu açmayı zaman zaman düşündüm, ancak ön yargılı erkek şoförler sorun sende, yok ben oradan da çıkardım ne olurdu vb laflarına yapışacağı için hiç açmadım. Evim yokuşta ve düz yolda çok daha az mesafe olsa da sorunsuz çıkabilirken yokuşta bu sorun olabiliyor, sonuça birkaç manevrayla da olsa çıkar insan ama resmen birer karış bıraktıklarında mümkün olamıyor. bu yüzden bazen aklıma geliyor, kaldırıma çok yanaşmışım, tekrar binip biraz açıyorum arayı.

Ayrıca üst kata taşınan bir ileri akıllı, bu yaz bana neden efendim apartman girişine boşluk bırakıyormuşum, yapışaymışım diye akıl verdi aklınca bravo dedi kendine, o bu lafı dedikten bir hafta sonra alt kat komşumuz yaşlı teyzemiz, aşırı kilolu ambulans geldi, kaldırım zaten aşırı dar, bir de ben o ileri akıllıyı dinleyip o boşluğu bırakmasam nasıl geçeceklerdi acaba??? Ayrıca daha sonra izlemeye aldığımda bu vatandaşın park etmede zorlandığını ve oldukça geniş yere ihtiyacı olduğunu görünce yarasını anlamış oldum :asabi Ben çok meraklıydım sanki güzel ilkbahar günlerinde rampa bulup defalarca çalışmaya, gidip millete deseydim ben de bana yer bırakın yok sıkışın edin diye:asabi

Bayan şoför görünce illa kusur bulma takıntısı olan zihniyeti kınıyorum!!! Dilerdim ki kendi ailesinden birinin ambulans ihtiyacı olsun ve kapının önünde onun arabası olsun o acil durumda kıpırdatamasın ve zorlansın çok isterdim!

Adamlar haklı kardeşim,sende arabanı oraya bırakmasaydın...:D
Sticker dan dolayı inatlaşmış olabilirler, Abi

Geçmiş olsun 30 dk iyi sabretmişşin :)

cok gecmis olsun...

Öyle Park Edenleri Önce Bir Saygıyla Anıyorum Sonra Tamponlarına Vura Vura Çıkıyorum

Geçmiş olsun...

Öyle bırakmamak gerek aracı kesinlikle. Çok acil ve kısa işim olduğu zamanlarda bırakabiliyorum bazen ama mutlaka aracımın camına da numaramı bırakırım. En Mantıklısı bu bence.

böylelerının arabasına levyeyle dalıp dagıtasım geliyo

:bravo Geçen transitin biri bizim otoparkın girişine koymuş arabayı. Üstelik koyacak bi sürü boş alan varken.. Aldım tornavidayı baştan aşağı.. Çekemiyorum artık düşüncesiz, yarım akıllı, yobaz ve bağnaz insanları...

Bu tarz düşüncesiz olaylara bende çok kızıyorum. Geçenlerde alışveriş merkezinin otoparkında kendini bilmez bir zibidi sırf kapıya yakın olsun diye o kadar boş yer varken şöför kapıma sıfır yanaşmış utanmadan birde benim aynamı kapatmış kendisininki açık duruyo ama. Aracıma binme imkanım yoktu yan kapıdan binip kendi tarafıma hoplaya zıplaya zorca geçebildim. Sonrada bi anda gözüm döndü kendi şöför kapımı tüm gücümle açarak onunkine geçirdim hem onun kapısında baya tatlı bir minik bir imza bıraktım kendi kapımda hafif çizildi ama sinirlenmiştim iyi oldu bir daha o şekilde park etmez çakal :asabi

o yol caddeyse onlarda sende hatalısın. ara sokaksa adamın yaptığı öküzlük.

ben caddelere araç konmasına karşıyım. normalde olması gereken ana caddelere park yapılmamalı. ama bizim ülkede nerde o düşünce. bırak caddeleri kaldırımların engelliler için olan kısmına yani köşelere bile park yapıyorlar.

Geri