''Bugün Megane I Aracına Ne Yaptın''

Isı tabancası ile tampon karartma yaptım. Hakikaten karardı.:eyv

gösterge panelinin içini temizledim
acayip toz almıştı.:bantkenarlarınada bez bant yapıştırdım sanırım artık toz almaz.qw

kapıyı açınca 5-10 sn tavan ışığı yanıyor biliyorsunuz. sıkıldım o özelliğinden. lambayı söksem ışık olmayacak.
tavan ışığını açtım. 3 kablo çıktı. james bondun bomba imhası gibi hangisini kessem hangisini kessem...galiba beyaz rengi kesmiştim.:)
şimdi kapı açılınca ortadaki ışık yanmıyor, ama düğmesiyle yanıyor.:p

Megan 1 aracımı yaklaşık 18 ay önce almıştım. aracım 2003 1.4 ve 16V Autantic. Yaptığım şeyler : * detaylı iç temizlik , * koltukları söküp alt taban kısmı komple alt döşeme ve bagaj komple kaplama , * dış hava sıcaklık sensörü takımı , * arka pandizot ve arka kapılar dahil toplam 6 hoparlör ekleme , * yol bilgisayarı aktif hale getirme , aleminyum alaşımlı jant ve renault logolu 4ea jant kapak yapımı , ön kaput havalandırma ızgara ve arka bagaj cıta renk aleminyum boyama , gündüz led farı , ön tanpon alt radyatör ön kısmına aleminyum tel ızgara yapımı , sarmalı suni deri direksiyon kılıfı dikilmesi , yiyenimin arabadan çıkan blaunkpunt cd çalar ve bu cd çalara aux çıkışı yapımı , 5'' navigosyon için çakmaklıktan gizli hat çekimi ve radyo bilgi ekran önüne montajı , orta sürgülü kolçak ve en son sagolsun m.gokceoglu kardeşimin projesi sesli kapı açık ikazı ve emniyet kemeri sesli ikaz yapımı ... aklıma gelenler bunlar. Eğer maliyet fazla olmazsa arka camları elektrikli yapmak gelecek porojelerim arasında.

yol bilgisayarı aktif hale getirmeyi nasıl yaptınız

Ben de o ozellige bitiyorum :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yol bilgisayarı aktif hale getirmeyi nasıl yaptınız

Yapan kişi sanırım Yusuf abi idi, kendi gösterge ve silecek kolunu çıkmacıda yol bilgisayarlı olan ile değiştirdi fiyat farkı vererek. araçta tesisat hazır sadece gösterge ve silecek kolu değişince aktif hale geliyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapımını ve montajını az önce tamamladığım follow me home devresi. Kapıları kilitleyince yada kilidi açınca gündüz farım 15 sn boyunca yanıyor. Boş arabama bir özellik daha kazandırdım :)

güle güle kullan. 15 sn yeyi 5 sn yapsan daha iyi olmaz mı. aküyü bitirmesin

güle güle kullan. 15 sn yeyi 5 sn yapsan daha iyi olmaz mı. aküyü bitirmesin

Teşekkür ederim abi. Benim gündüz farı led olduğu için sorun yok abi altı üstü 12 watt. Far yada parka bağlasaydım süreyi kısaltırdım

Geri