''Bugün Megane I Aracına Ne Yaptın''

Motoru sildim.Akü başlarını çıkarıp temizledim.*** DİKKAT!!!! Akü başlıkları çıkınca radyo kodu girmek gerekiyor ***
Ön gögsü çıkarıp radyo panelindeki patlamış lambaları değiştirdim.

Son düzenleme:
Ön gögsü çıkarıp radyo panelindeki patlamış lambaları değiştirdim.[/QUOTE]
ön göğsü nasıl çıkarıyorsunuz anlatabilirmisiniz

Direksiyon kumandasına uyumlu Sony teyp bağladım.

Sağda ve solda hoparlör kapakları var.onları çıkarıp altındaki vida sökülür.(İki adet vida var.Birisi hoparlörü tutan vida onu sökmeye gerek yok.)
Göğsü hafif yukarı hareket ettirince çok kolayca yerinden çıkıyor.Sonrasında Radyo panelin 3 adet vidası var.Vidalar sökülünce arkasındaki lambalara erişmek çok kolay oluyor.
Toplamda 5 adet lamba var. 2 tanesi radyonun 1 tanesi satin 2 tanede emniyet kemeri ve kapı açık lambası.Öncesinde lamba almanda fayda var.
Osram lamba 1 tl. :)

Sağda ve solda hoparlör kapakları var.onları çıkarıp altındaki vida sökülür.(İki adet vida var.Birisi hoparlörü tutan vida onu sökmeye gerek yok.)
Göğsü hafif yukarı hareket ettirince çok kolayca yerinden çıkıyor.Sonrasında Radyo panelin 3 adet vidası var.Vidalar sökülünce arkasındaki lambalara erişmek çok kolay oluyor.
Toplamda 5 adet lamba var. 2 tanesi radyonun 1 tanesi satin 2 tanede emniyet kemeri ve kapı açık lambası.Öncesinde lamba almanda fayda var.
Osram lamba 1 tl. :)

çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler

Rica ederim kolay gelsin.

Bujileri değiştirdim Bosch lpg bujisi pahalı geldiği için orinal Renault bujisi alıp tırnak aralığını 0.75 yaptırdım.
Boğaz kelebeğini temizlettim. Aküyü yeniledim.

Osram lamba 1 tl. :)[/QUOTE

dün lambaları değiştirdim radyo ve saatime kavuştum tekrar teşekürler

Geri