Buda Benim Scenic 2

hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin (aramıza hoş geldin )

Baya oldu Hocam benim derdim aracı satmak ayrı konu açmadım teşekkür ederim ... Tekrarlıyorum aracımı satmak istiyorum yardım istiyorum ....[emoji5]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam hayırlısı olsun sanırım sattınız aracı, umarım yeniside bi bu kadar temiz olur, bizde 2 hafta önce aldık orta konsol filan yapıldı fakat sol ayna dışa açılma ve dikiz gelen ses gitmedi, siz çözüm bulabilmişmiydiniz bunlara? Gerçi sağ dikiz deişmiş açılıp kapanmıyoda :)

Hocam hayırlısı olsun sanırım sattınız aracı, umarım yeniside bi bu kadar temiz olur, bizde 2 hafta önce aldık orta konsol filan yapıldı fakat sol ayna dışa açılma ve dikiz gelen ses gitmedi, siz çözüm bulabilmişmiydiniz bunlara? Gerçi sağ dikiz deişmiş açılıp kapanmıyoda :)

Hayırlı olsun aracınız öncelikle. Bende orta Kolçak motoru dışında hiç bir problem kalmadı. Sivas 4 Eylül sanayide elektrikçi Necati usta vardır bilmem yolunuz düşermi sağolsun ne var ne yok değişmeden tamir etti çözdü. Sıkıntı kalmamıştı. Ben çözümü Necati abi ile bulmuştum ... Bu Arada arabayı satalı 2 hafta oldu...

Hayırlı olsun aracınız öncelikle. Bende orta Kolçak motoru dışında hiç bir problem kalmadı. Sivas 4 Eylül sanayide elektrikçi Necati usta vardır bilmem yolunuz düşermi sağolsun ne var ne yok değişmeden tamir etti çözdü. Sıkıntı kalmamıştı. Ben çözümü Necati abi ile bulmuştum ... Bu Arada arabayı satalı 2 hafta oldu...

ben izmirdeyim maalesef :) ama 3.sanayide poyraz oto elek. klimacı var sağolsun kolçak filan hallediyo hiç problem yok sadece dikizden gelen ses ile aynayı nasıl hallettiniz onu merak ettim, yada öyle kaldımı? teşekkürler

Aynayı söküp içindeki mekanizmayı elden geçirip Demir'den tekrar yaptığını söyledi araç yapılırken hiç resim çekmedim aynısı ayna kısmındaki sensörüde yapmıştı. Problem kalmamıştı. Yani halloluyor yeterki usta istesin.

Anladım teşekkürler cevaplarınız için

Allah kaza bela vermesin, maşallah çok güzel duruyor

ben izmirdeyim maalesef :) ama 3.sanayide poyraz oto elek. klimacı var sağolsun kolçak filan hallediyo hiç problem yok sadece dikizden gelen ses ile aynayı nasıl hallettiniz onu merak ettim, yada öyle kaldımı? teşekkürler

Merhaba
Kolçak benimde problemli takılıyor arada. Ne kadar halletti bahsettiğiniz elektrikçi. Dikiz aynasından gelen sesi, o etrafındaki plastiği çıkarıp içindeki fanın soketini çıkarın kesilir. Ayna ile ilgili ne sıkıntı var

Merhaba
Kolçak benimde problemli takılıyor arada. Ne kadar halletti bahsettiğiniz elektrikçi. Dikiz aynasından gelen sesi, o etrafındaki plastiği çıkarıp içindeki fanın soketini çıkarın kesilir. Ayna ile ilgili ne sıkıntı var

Herhangi bir soketi devre dışı bırakmaya gerek yok fanın yuvasını iyi bir elektirik ustası söküp sağlamlaştırır ise ses seda kalmıyor. Kablo ve ya fiş kese çıkartırsanız bilgisayara bağlandığında otomatik klima ile ilgili arıza kaydı oluşturuyor. Kolçak için en garanti çözüm çıkma motor bulup değiştirmek. Ben iki kere onarım yaptırdım ama sonra Zaman'la bozuluyor. Aynanın terse dönmemesi için ise usta tornada aynı sistemi dağa sağlam olarak yaptırdığını söyledi ...

Geri