Buda Benim Scenic 2

Hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin

Çok teşekkür ederim... Allah'ım kimseye kaza bela vermesin ...

hayırlı ugurlu olsun. bende iki gün önce aldım. dizel sportway 100 lük...kazasız belasız.

hayırlı, ugurlu olsun hocam, allah kaza bela vermesin.... gule gule kullanın

Çok teşekkür ederim sizlerde araçalarınızı güle güle kullanın.

Dün ve bu gün ilk kalkışlarda motorum da müthiş bir homurdanma sesi vardı. Başta çok takılmadım, iş büyüdü bu gün vuruntuya döndü ustaya uğradım sağ motor kulağı kopuk dedi sökünce kopuk olmadığını tutan vidanın kırık olduğunu fark ettik. Şükür 35 tl ye çözdük. Önemli bir durum olmadan çıktı gitti.

771283657635844e64e83fba58d4d602.jpg

aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah, bu arada bir tanede bana nasip olur inşallah diyelim

aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah, bu arada bir tanede bana nasip olur inşallah diyelim
İnşallah. Allah gönlünüze göre versin. Ben çok severek aldım. Baya masraf ettim ama. Son olarak Isıtma Soğutma sistemini tamamen birebir değişim parçalarla elden geçiriyorlar serviste. Nerdeyse sıfırladık. 3200 lira para harcadım arabaya. Size umarım daha az masraf çıkaracak nerdeyse hatasız bir araç denk gelir.

Konu hortlayacak ama arkadaşlar aracımı satmam gerekiyor. Biraz modelleyip bulabilirsem dizelini almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 31.500 TL. son fiyat istiyorum pazarlık yapmayacağım fiyat budur. Aracı aktif olarak kullanıyorum. Mart 2015 den beridir bende. Ağır bakım derdi yok. Hafif bakımlarıda yapıldı. Konu başlığında belirttiğim herşeyi yaptırdım. Araçta kusur bulmak zor. Tertemiz araba LPG var. İlgilenen araç arayan var ise duyuralım. Yabancıya gitmesin dosta gidecek kadar temiz arabam. Şu anda 116000 km. de. Herkese iyi forumlar.

hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin (aramıza hoş geldin )

Geri