Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 ofsetsiz sade bi jant takimi 195.50.15 lastikler ve yaylardan 1 bakla kestirerek sade bi goruntusu olur daha sonra camlara acik renk film ve plakalarin yazilarjni yenilersin kalin yazdirirsin plaka cercevesini cikartirsin sis fari takarsin sade ve şık olur
15 ofsetsiz sade bi jant takimi 195.50.15 lastikler ve yaylardan 1 bakla kestirerek sade bi goruntusu olur daha sonra camlara acik renk film ve plakalarin yazilarjni yenilersin kalin yazdirirsin plaka cercevesini cikartirsin sis fari takarsin sade ve şık olur
Sis farimiz var hafif dusurmek istiyorum janta kararsiz kaldik ofsetli guzel durur cidden bi deniyeyim app plaka bencede yapsam iyi olucak boyle iyi durmuyomus farkketigim kadariyla benimde usta cam filmine kac numaraya kadar izin var bu arada bir bilgin varmi ? Tekrar ttesekkurler cevaplariniz icin )
şöyle anlatayım abicim
önler: 185.65.14 tigar marka iki ay kullandım
arkalar: 195.60.14 lassa marka modeli eski fakat durumu iyi
jantlarda sürtme vb deforme yok durumları gayet iyi jantlar orjinal meganeden çıkma kapakları vb tam balansları yapılı
foto şuan var fakat ilk taktıgım zamanki fotolar daha aydınlatıcı olması için yarın fotolarını cekip atarım abim
şöyle anlatayım abicim
önler: 185.65.14 tigar marka iki ay kullandım
arkalar: 195.60.14 lassa marka modeli eski fakat durumu iyi
jantlarda sürtme vb deforme yok durumları gayet iyi jantlar orjinal meganeden çıkma kapakları vb tam balansları yapılı
foto şuan var fakat ilk taktıgım zamanki fotolar daha aydınlatıcı olması için yarın fotolarını cekip atarım abim