Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Piyasadaki ph1 RS lerin çoğunda yağ kaçırma hastalığı,kelebek hastalığı mevcut,pertten çıkartılıp çıkma parçalarla toplanan ve her ay renk değiştiren orjinalrs lerden alınacağına bunu bu fiyata almak daha mantıklı,en azından rengi orjinal...
acıkcası 8 bin tl m war 8 binde yolsa satılık bir 1.5 dcim war borclar çıkarsa kalan para 17 falan 1-2 de ben koyacağım üstüne kayseridekı arabayı istanbula getirmeyi hedefliyorum o olmazsa zy rs'i begeniyorum sorduracağım nasip kısmet herşey
demin bir ustamla görüştüm v6 motoru satmıslar sadece rolıntı valfi eksik 1000 tlye kafayı yedimmm bakalım bunun içinde olursa 182 lik motor getirteceğim işin sıkıntısı büyük olursa ispanyada bekliyor aslanlar dolu
acıkcası 8 bin tl m war 8 binde yolsa satılık bir 1.5 dcim war borclar çıkarsa kalan para 17 falan 1-2 de ben koyacağım üstüne kayseridekı arabayı istanbula getirmeyi hedefliyorum o olmazsa zy rs'i begeniyorum sorduracağım nasip kısmet herşey