- Konuyu Başlatan
cok uyguna motor getirtebiliyorum bakalım kafamda war bişeylerde ew borcu bagladı beni e30 a 2jz yada rb26 det neo gibi bakalıom neler yapacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80966160
asıl sizce bu neden bu fiyat..
sizce adamın yaptıkları o kadar edecek şeyler mi? motora ne yaptırırsa yaptırsın 160.000 km de sonuçta benim gözümde...
o megane gerçekden güzel ama fiyatı biraz banada fazla tamam hakkıdır ama yaparken harcanan paraları geriye tedarik etmek zor iş arkadasımda 200sx war 450 hp lerde 50 tl masraf etti satıs rakamı 45 mesela ama göz gönül işi herkesin bir kuralı merakı zevki war saygı duymak lazım
yok araba çok güzel ona hiç bir itirazım yok maşaallah bayağı emek arcanmış belli.. ama arabaya yaptığın modifiyenin yarısını bile alamıyorsun ki normalde ben onun demek istedim.. 20bin masraf var arabada 35 bin olsun 55 bin oldu.. hemen hemen yaptığı hepsinin parasını istemiş benceo arabayı o duruma getirmek 20,000 tl civarı , sponsorumuz ecu chips in arabası hem kendi reklamı hemde bu rs e gönü verip yüklenebilmesini kafaya koymuş bir kardeşimiz gökhan , sağolsun benim arabadada beraber onun arabadada elimden geldiğince beraber birşeyler yaptık..
araç ankaraya 20 bine satıldı şu anki plakası 06 rs311yav arkadas deli oldum bilgisi olan söylesin gitti güzelim v6 motor 1000 tlye 172 ye olmazdı değilmi abiler birde bu zy rsi alan kımdır tanıyan warmı ozan eski sahibiydi değilmi
araç ankaraya 20 bine satıldı şu anki plakası 06 rs311