bu rs neden bu fiyat

cok uyguna motor getirtebiliyorum bakalım kafamda war bişeylerde ew borcu bagladı beni e30 a 2jz yada rb26 det neo gibi bakalıom neler yapacaz

Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80966160
asıl sizce bu neden bu fiyat..
sizce adamın yaptıkları o kadar edecek şeyler mi? motora ne yaptırırsa yaptırsın 160.000 km de sonuçta benim gözümde...

o arabayı o duruma getirmek 20,000 tl civarı :D, sponsorumuz ecu chips in arabası :D hem kendi reklamı hemde bu rs e gönü verip yüklenebilmesini kafaya koymuş bir kardeşimiz gökhan , sağolsun benim arabadada beraber onun arabadada elimden geldiğince beraber birşeyler yaptık..

o megane gerçekden güzel ama fiyatı biraz banada fazla tamam hakkıdır ama yaparken harcanan paraları geriye tedarik etmek zor iş arkadasımda 200sx war 450 hp lerde 50 tl masraf etti satıs rakamı 45 mesela ama göz gönül işi herkesin bir kuralı merakı zevki war saygı duymak lazım

Forumdaki Rs ler o paraları hak ediyor çünki araçlar patlak değil bişey değil tertemiz araçlar.Motorları sağlam ve belli araçlar nerdeyse bütün secereleri forumda mevcut. Clio Rs alıp v6 motor takmak biraz mantıksız birazda sıkıntılı iş çünki v6 motor u standart Rs in kaputunun altına yerleştiremezsin. Clio v6 ların motorlarının arkada olmasının sebebi bu + o araçlar arkadan itişli yani 2 bin 3 bin e sadece motor alınmayla olacak işler değil.Ha maddi açıdan sıkıntı yoksa ben derim ki bir ilk yapın clio3 e v6 motor koyun dünyada tek olsun araç .

o megane gerçekden güzel ama fiyatı biraz banada fazla tamam hakkıdır ama yaparken harcanan paraları geriye tedarik etmek zor iş arkadasımda 200sx war 450 hp lerde 50 tl masraf etti satıs rakamı 45 mesela ama göz gönül işi herkesin bir kuralı merakı zevki war saygı duymak lazım

zaten satmak değilki amaç biraz fazla olduğunu kendide biliyor :D...ama inan ciddi rakamlar gördü o araba ve gökhan vermedi.

doğrudur şekli yeter demiş pozda zaten aman nazar değmesin MAŞAALLAH diyelim

Görmeden, bir uzman incelemeden bişey demek zor tabii ama ticari açıdan bence alınası bir araç

o arabayı o duruma getirmek 20,000 tl civarı :D, sponsorumuz ecu chips in arabası :D hem kendi reklamı hemde bu rs e gönü verip yüklenebilmesini kafaya koymuş bir kardeşimiz gökhan , sağolsun benim arabadada beraber onun arabadada elimden geldiğince beraber birşeyler yaptık..
yok araba çok güzel ona hiç bir itirazım yok maşaallah bayağı emek arcanmış belli.. ama arabaya yaptığın modifiyenin yarısını bile alamıyorsun ki normalde ben onun demek istedim.. 20bin masraf var arabada 35 bin olsun 55 bin oldu.. hemen hemen yaptığı hepsinin parasını istemiş bence :)

yav arkadas deli oldum bilgisi olan söylesin gitti güzelim v6 motor 1000 tlye 172 ye olmazdı değilmi abiler birde bu zy rsi alan kımdır tanıyan warmı ozan eski sahibiydi değilmi
araç ankaraya 20 bine satıldı şu anki plakası 06 rs311

48668448.jpg

75563448.jpg

Geri