Bu nedir kaputtaki

öğrenmek değil öğrenmemek ayıp ;)

Yaşım 17 bunun yaşla ne alaka si var ben sadece merak ediyorum burasida bir soru sorma yardimlaşmak için toplanilan bir forum degilmi

Orası öylede genelde biz gazetelerde ehliyetsiz 16 yaşındaki genç çocuğa çarpıp öldürdü...v.s gibi haberler görmek,duymak ve forum olarak o şekilde anılmak istemiyoruz belki ! dolayısı ile sana yapılan yardımlarla iyilikmi kötülükmü yapıyoruz karmaşasına düşmüşüzdür ne dersin .....

Bu Lpg yağı için hangi yağ uygundur arkadaşlar ?
Benim biraz azalmış, Lpg bi de söylemiyor para alacak diye baya ince tam sentetik bir yağ olduğu kesin de

Yaşlari büyük olanlarıda görüyoruz 1 tane ehliyetsiz çıkıyosa 9 tanesi ehliyetli ve herkezi birmiş gibi yargilamaniz çok yanlış ehliyeti olmayıp da ehliyeti olan çoğu insandan daha iyi araba kullananlar var herkezi aynı kefeye koymassanız sevinirim

Yaşlari büyük olanlarıda görüyoruz 1 tane ehliyetsiz çıkıyosa 9 tanesi ehliyetli ve herkezi birmiş gibi yargilamaniz çok yanlış ehliyeti olmayıp da ehliyeti olan çoğu insandan daha iyi araba kullananlar var herkezi aynı kefeye koymassanız sevinirim

Güzel kardeşim burda kimse senin kötülüğün için konuşmuyor.
Çoooooooook mükemmel derecede araba sürebilirsin, efsane olabilirsin... Fakat sen suçlu olmasan bile istemeden bir kazaya karıştığında 10/10 sen suçlu olacaksın. Hiçbir şekilde yırtman mümkün değil. Hem senin başın ağrır, hem babanın başı ağrır fazlasıyla. Hemen yargılamadan önce bu insanlar neden böyle diyor diye mantık muhasebesi yapmalısın. :eyv

ben ehliyetimi alana kadar kullanmayı bildiğim halde kullanmadım birşey kaybettimmi hayır sonuçta yine kullanıyorum yani kimse senin kötülüğünü düşünmüyor buna emin ol :)

Burda araba sürmesem bile araç ile ilgili kafami takilanlari sormam suçmu

Tabiki değil, dilediğini sor kardeşim rahat ol :eyv

Benim yargım ehliyetsiz araç kullanmanın kanunlara aykırı olduğu bu durumda iken yapılacak herhangi bir kazada oluşacak kanuni yaptırımların ne kadar ağır olacağı gerçeği kim iyi araba kullanır kötü kullanır değil.Ha olaki bir nedenle hakim karşısına çıkarsan aynen bu kelimeleri hakime kullanda bak bakalım ne oluyor.Tecrübeye saygı göster bir şey diyorsak bir nedeni var elbette.

Elbette değil akla mantığa uyan yada merak ettiğin herşeyi sorar yanıtınıda alırsın o ayrı.....

ben ehliyetimi alana kadar kullanmayı bildiğim halde kullanmadım birşey kaybettimmi hayır sonuçta yine kullanıyorum yani kimse senin kötülüğünü düşünmüyor buna emin ol :)

Babam arabayı vermezdi bana ehliyetim yok deyip 18 ime girdim gibi aldım hemen artık bende araba :D

Geri