Bu nedir kaputtaki

Şimdi bi yere gitmeyede korkuyorum araca zarar veririm diye şuan içinde yağ felan yok böle kullansam sorun olurmu

Arada aracı benzinde kullan daha iyi.

Yağıni komasam bişey olurmu arkadaşlar zarari varmidir

Koymasam sıkınti olurmu bir yere çikamiyorum

Şundan al;

http://www.hepsiburada.com/liqui-mo...0b5P7MLgeqGEQvpxs4u3l9KnZru6U8RRiUaAsNj8P8HAQ

O bidonu sabitle, aldığın yağı bidona doldur. Kılavuzunda belirttiği gibi ortalama 7 damla / 1 dakika olacak şekilde metal ayar vidasından damla sayısını ayarla. 20 damla 1ml dir. Yaklaşık 3 dakikada 1ml harcamış olursun. 60 dakikada 20ml harcamış olur. Motorun (arabanın) 50 saat çalıştığında 1lt yani 1000ml yi bitirmiş olursun. 50Saat = 5000km =60tl (iyimser yaklaşdım)

Pahalı gelirse yerine bir çay kaşığı (2ml) limon suyu ve hakiki zeytin yağı ( fabrikasyon olmaz 18 lt lik tenekelerden el yapımı olacak ) 1000km lik mesafeye yaklaşık 50tl kargo ücreti oluyor ege tarafından. 18 litreside tanıdığın varsa karsız olarak 300tl civarı ister. 1 adet de defne yaprağı lazım.

18 ltlik tenekenin kapağını açıp 2ml limon suyunu ekliyorsun, defne yaprağını yıkayıp zeytin yağının içine atıyorsun. Sonra bunu ustana götürüyorsun o da sana malzeme ve işçilik dahil subapları ücretsiz değiştiriyor. Aracını sürekli LPG de kullanıyorsan her 150.000km de bir bunu yap birşey olmaz.:eyv

Ooo bidonun etrafinda hep yağ vardi o kaçırmış galiba şimdi bu na ben komassam sıkınti olurmu araca zarar verirmi hani dediniz ya bazilari tavsiye ediyor bazilari ise işe yaramiyor diyor aracin motoruna flan zarar verirmi bu sizide yoruyorum ilk arabam olduğu için endişeleniyorum maruz görün

Vermek istediğim örnek şuydu, sistem işe yarasın veya yaramasın buna harcayacağın paradan daha ucuza subapları tamamen yenilersin.Çamaşır makinesinde calgon kullanmak gibi birşey. Dünyanın parasını verirsin halbuki hiç kullanmasan arzalanınca daha az bir ücret ödeyerek makinenin parçalarını yenileme şansın var. Sıralı sistemin olduğu içinde gerek yok.

Zamanın varsa şuradan bilgi sahibi olabilirsin.

http://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/21418-yaglama-sistemi-aldatmacasi/?page=1

Tesekkur ederim saolasin

Yaşın küçük arabayla bir yere gitmesen iyi edersin. Bırak büyüklerin gideceğin yere seni götürsün. Fazla kurcalama.

Yaşım 17 bunun yaşla ne alaka si var ben sadece merak ediyorum burasida bir soru sorma yardimlaşmak için toplanilan bir forum degilmi

Geri