Bu miktarda trafik cezası reva mı!!! Hakkımı haram ediyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utku

Utku GÜLOĞLU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, 17 Nisan'da iş için Çanakkale'ye gittim. O kadar sakin kullandım ki aracı hem giderken hem de gelirken tadını çıkardım. Dün mail geldi, radara girmişim. Girdiğim hıza baktım 84 km/h. Yazılan cezaya baktım 189₺!!! Ulan vicdansızlar, 184 km/h ile radara girsem de bu cezayı yesem yüreğim gam yemeyecek. Hadi okul önü olur, hastane önü olur hız sınırını 55 km/h yaparsın, cezayı yazarsın da, cezaevi önünde niye hız sınırını 55 km/h yaparsın!! Mahkumlar mı sürekli karşıdan karşıya geçiyor!! Hakkımı helal etmiyorum bu sömürücü adalet sistemine!!!

GYYYB2.png
[/URL][/IMG]

GYYY36.jpg
[/URL][/IMG]

Geçmiş olsun kardeşim, Allah devletimize zeval vermesin, giderler çok fazla milletçe bunu karşılamamız lazım...

Çok geçmiş olsun bana da dün 189 TL ceza geldi. Kırmızı ışık cezası. Bende ışık tam yandığında geçmişim.

Geçmiş olsun, şu hız ve sınırlama sistemindeki düzensizlikleri hala bir yoluna koyamadılar. Bölünmüş yol yapmışsın 110 km sınır üst sınır 120 km diyorsun. Gel zaman git zaman yolun yakınındaki köy kasaba neyse genişliyor, meskun mahale giriyor diyerek sınırlama getiriyorsun, ceza kesiyorsun. Kanun çıktı bölünmüş yollardaki tabela hız sınırlamalarına dikkat edilmeyecek diye..

Geçmiş olsun Utku kardeşim ne diyeyim haram olsun artı aracın son halini görmek için demekki ceza yemen lazımmış şeritler felan yanıyor :)) :eyv

Murat kardeşim, Yalova kahvaltı organizasyonunda araç böyleydi, ama araçlara bakma fırsatı bulamamıştık. Ben biraz erken ayrılmıştım :eyv

Murat kardeşim, Yalova kahvaltı organizasyonunda araç böyleydi, ama araçlara bakma fırsatı bulamamıştık. Ben biraz erken ayrılmıştım :eyv

Göremedim ben görseydim muhakkak ilgi ve alaka gösterirdim bu Aslan a Kardeşim :eyv

ben 30 km hız sınırı olan yerde 74 ile girmişim 385 lira geldi hiç unutamam pazar sabahı saat 8,30 o saatte radar atmışlardı radar cezası uzun yolda yerim genelde ama bu yediğim ceza içimi parçalamıştı sana da geçmiş olsun abi

Geçmiş olsun. Itiraz yerini de yazmışlar Çanakkale mahkemeleri diye dalga geçer gibi. ..

Geçmiş olsun abi.

Geri