Bu miktarda trafik cezası reva mı!!! Hakkımı haram ediyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 30 km hız sınırı olan yerde 74 ile girmişim 385 lira geldi hiç unutamam pazar sabahı saat 8,30 o saatte radar atmışlardı radar cezası uzun yolda yerim genelde ama bu yediğim ceza içimi parçalamıştı sana da geçmiş olsun abi

Geçmiş olsun. Itiraz yerini de yazmışlar Çanakkale mahkemeleri diye dalga geçer gibi. ..

Geçmiş olsun abi.
Teşekkür ederim Arkadaşlar, hepimizin başına geliyor maalesef...

Geçmiş olsun Utku, gıcık oluyorum radarlara. Adam otobana 55 km hız sınır levhası koyuyor var mı böyle bir şey? Dolandırıcılar.

Arac 34 Plaka İtiraz Mercii Canakkale Bu Bile Yeter Anlayana Daha Da Yazmiyorum Geçmiş Olsun Kardeşim

Geçmiş olsun. Allah kazalardan belalardan korusun inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Sizin'ki Yine İyiymiş, Ben Ne Yapayım Bölünmüş Çift Şeritli Yolda Hız Sınırı 50 Gibi Şaka Gibi Hemde Çevrede Hiç Bir Resmi Kurum Yok ( Okul - Cezaevi vs. Gibi ) :berbat
Tekrar'dan Geçmiş Olsun.

10933862_10205525897737455_6322798945776445693_n.jpg

Sizin'ki Yine İyiymiş, Ben Ne Yapayım Bölünmüş Çift Şeritli Yolda Hız Sınırı 50 Gibi Şaka Gibi Hemde Çevrede Hiç Bir Resmi Kurum Yok ( Okul - Cezaevi vs. Gibi ) :berbat
Tekrar'dan Geçmiş Olsun.

10933862_10205525897737455_6322798945776445693_n.jpg
Ne demiş Üstad; beterin beteri var, haline şükret dostum... Geçmiş oldun kardeşim...

Tekrar'dan Geçmiş Olsun.
Ladanın tipini beğenmediğinden yazmışlardır, haklılarda şimdi.:)):)):))

Ladanın tipini beğenmediğinden yazmışlardır, haklılarda şimdi.:)):)):))

Çokta Şaapmamak Lazım Halilim :))

Geçmiş olsun diyorum umarım bidaha olmaz.
Benim aracımın plakası GM bu sekılde oldugundanmıdır bilmem ama çoğu sivil polis aracları gm plaka oldugunu duymuştum ve uzun yolda vs sehir içinde sehirler arası yolda hız da yaparım daha radar cezası yada herhangi bir ceza gelmedi umarım gelmezde :))

Geri