Koltuk kılıfları eskimişti. Yeni kılıf aldık onları taktırdık.
Sen LPG kitlerinden nefret ediyorsun ya ben kılıflardan nefret ediyorum :D Fotoğraflarını çek bakalım şu kılıflara ;) Arka ve ön hepsi ..

50 iyidir iyi :D

bugün indim aşağıya, o kaçıran skimiş su hortumlarını söktüm, sökmüşken, diğer hortumların içine de bastım tanzikli suyu... sonra tepeden aşağıya tüm motora bastım suyu.. sonra yeni hortumları taktım, araca antifriz ve suyu koydum, kapattım çıktım yukarı..
ha bi de bunun önceinde, gaz deposunun vanası kaçırıyordu, sanayiden yeni vana aldım 2 tane, onları da değiştirdim...
bakalım sırada ne var...

ama artık şu sislere gireyim istiyorum hani...

Bugün minik kuşum reno 19 umu sattık :(

Bugün öyle bir yıkadım ki süper oldu :) Baktıkça doyamadım o kadar yaniii :D

bugün rot ayarı yapıldı kızıma, sağa çekiordu, bakalım nasıl oldu? uzun yola çıkmak lazım :)
lpg ye ayar yapıldıktan son 30 liraya 90 km yaptı...
en son bugün kendim lpg ye ayar çektim, bakalımi 20 tl gaz aldım, ne kadar yol yapacak...

0940704a.jpg

e9604d9a.jpg

cb04e1b6.jpg

Anahtarlık aldım bizim yavruya :)
aslında ben sade bir Renault logosu arıyordum bunu buldum hoşuma gitti aldım :)

bugün rot ayarı yapıldı kızıma, sağa çekiordu, bakalım nasıl oldu? uzun yola çıkmak lazım :)
lpg ye ayar yapıldıktan son 30 liraya 90 km yaptı...
en son bugün kendim lpg ye ayar çektim, bakalımi 20 tl gaz aldım, ne kadar yol yapacak...
Ben Uzun yola da çıktım rot da yaptırdım bi işe yaramıyor abi 19 larda kronik galiba bu sağa çekme ustada demişti bana. Bilya değiştiriiz dedihala çekme olursa ve evet hala çekme varbilya yı da değiştirmeyecegim belki onda sorun yok anlamıyoruzkı ne yapalım.

Ben Uzun yola da çıktım rot da yaptırdım bi işe yaramıyor abi 19 larda kronik galiba bu sağa çekme ustada demişti bana. Bilya değiştiriiz dedihala çekme olursa ve evet hala çekme varbilya yı da değiştirmeyecegim belki onda sorun yok anlamıyoruzkı ne yapalım.
Bizim R-19 da sağa çekme sorunu yok ama direksiyonda boşluk var ... Bu yaz yapılacak ...

Geri