bu gün sadece gezdik işten eve evden işe yarın inş jantımızı alıcaz sanayiden :)

Bugün pasta cila, motoru temizleme, iç temizliği yapıldı yaza hazırlandık kısacası. Süper oldu fotoğraflarını ekliycem.

bugün kızımın pabuçları değişti, Bridgeston B330 Evo taktık 4 tane... bi de koltuk klıfı aldım. ama kılıfları daha takmadım önce koltukları temizlemem lazım. bi de araba su kaçırmıştı ya, ona yeni hortum aldım, yarın incem onları değiştircem bide yeni antifiriz koycam...
öyle işte...

Yavruma satılmadan önce son bi kaç şey yaptım:
Logosuz panjuru söktüm evde duran logolu panjuru taktım
Subap ayarı yaptırdım
Eksoz keçeleri değişti (düşük devirde titreme yaptığı için.)
Bu arada boşa çıkan logosuz panjurum satılıktır:90 TL :)

bugün kızımın pabuçları değişti, Bridgeston B330 Evo taktık 4 tane... bi de koltuk klıfı aldım. ama kılıfları daha takmadım önce koltukları temizlemem lazım. bi de araba su kaçırmıştı ya, ona yeni hortum aldım, yarın incem onları değiştircem bide yeni antifiriz koycam...
öyle işte...
Keşke almadan bi sorsaydın o lastik nasıldır diye Evren abim yav :D
Aynısından bende var memnun değilim yağmurlu havada yol tutuş ve frenleme iyi değil, ayrıca kuru asfalttada pek tutunamıyor sürekli patiye kalıyorum ben.

ayın 12 sinde gelen amfimi taktım aracımdaki yaklaşık 10 aydır çalmayan basım artık çalıyor gümbür gümbür

Yavruma satılmadan önce son bi kaç şey yaptım:
Logosuz panjuru söktüm evde duran logolu panjuru taktım
Subap ayarı yaptırdım
Eksoz keçeleri değişti (düşük devirde titreme yaptığı için.)
Bu arada boşa çıkan logosuz panjurum satılıktır:90 TL :)

Keşke almadan bi sorsaydın o lastik nasıldır diye Evren abim yav :D
Aynısından bende var memnun değilim yağmurlu havada yol tutuş ve frenleme iyi değil, ayrıca kuru asfalttada pek tutunamıyor sürekli patiye kalıyorum ben.

1) 90 çok be.... hesaplı bişi de, ben talip olayım ona...
2) ya aslında çıkma almaya gittik, bulamadık güzel çıkma, 2 tane sıfır alalım derken 4 tane sıfır aldık, gene goodyear almaya gittik, adam goodyear alma diye tutturdu kaç yere sorduysak hepsi goodyear değil michaelin al dedi, sonra bridgeston da karar kıldık..... 100x4 / 6 taksit...

1) 90 çok be.... hesaplı bişi de, ben talip olayım ona...
2) ya aslında çıkma almaya gittik, bulamadık güzel çıkma, 2 tane sıfır alalım derken 4 tane sıfır aldık, gene goodyear almaya gittik, adam goodyear alma diye tutturdu kaç yere sorduysak hepsi goodyear değil michaelin al dedi, sonra bridgeston da karar kıldık..... 100x4 / 6 taksit...
Neyse alınmış hayırlı olsun :)
Bi ara facebook yada msn'den görüşürüz logosuz panjur meselesini o kolay :D

panjura 50 lira veririm genç

Koltuk kılıfları eskimişti. Yeni kılıf aldık onları taktırdık.

Geri