Bu araba alınır mı sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardes 3 ay once senin durumundaydim. Ilk arabami almak icin buyuk caba sarfettim.ilanlardan net bilgi alman cok zor gidip goreceksin arabayi ben ne ilanlara gore gittim fiyasko araclarla karsilastim.tam 16 ci gidip baktigim araci aldim.zor zamandasin aceleci olma piyasa cakal kayniyor motor sase no iyice arastir.malum yaz yaklasiyor piyasa zaten 2-3 bin yukarida geziyor.Hakkinda hayirlisi olsun insallah

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok sağolun mesajınız için. dediğiniz gibi yapıcam. arabayı her türlü incelicem. alman için değil, bakmak için gideceğim. o kafada olacağım. çok beğenirsem ve de içime sinerse alırım. arabanın başında şasi no dan sorgulamada yapmayı düşünüyorum. + renault yetkili servise götürüp, ekspertize göstermek istiyorum.

Lpg ye hiç bulaşmayın derim başka da bir şey demem. Tecrübe ile sabittir.

Lpg ye hiç bulaşmayın derim başka da bir şey demem. Tecrübe ile sabittir.

Yıllardır lpg kullanıyorum gayet memnunum. Birazda şans işi. Ayrıca aracım ortalama 11 lt yapıyor yani. Kabaca bir hesap ile benzinde kilometreye 50 krş yakıyor. Lpg de ise 25 krş yakıyorum.

Neden mi böyle dedim LPG işinin şansla felan alakası olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi tanıdık bir usta aynen şunu demişti, LPG motorun doğasına aykırı.Daha önceki aracım Subaru İmpreza 1,5 4AWD idi ve benden önceki sahibi yetkili servisten garanti kapsamı içerisinde Teleflex taktırmıştı, ki Subaru ile dünya çapında anlaşma yapmış bir firma; Aracı aldım 50 bin km felan yaptım motorda titremeler sarsıntılı çalışmalar soğuk havada stop etmeler felan derken bir güzel motor açıldı gitti 4000tl yapıldı bir 50 bin km sonra aynı sorunlar gene tekrarladı mı. Oksijen sensörlerine verdiği zararları arıza lambası yakmasını felan saymıyorum bile. Allahtan Aliexpres varda bir sensör parasına 2 sensör alabiliyorsun, servislerde yetkili özel ayrımı olmaksızın çifti 1500TL idi :) Yine gidecekti 4 bin kadar gidecekti ki 3- 5 aramadan verdim kurtuldum Captur aldım. Yakıt dersen LPG iyi yakıtı yarıya düşürüyor ama uzun vade de hepsini alıp götürüyor maalesef. Taktırırım binerim çok sürmez satarım derseniz iyi elbette ekonomik. Captur dan memnun musun dersen yakıt ve sürüş olarak evet ama ses olayı bozuk yollarda sağdan soldan gelen sesler ve Reno servislerinin işgüzarlıkları olmasa güzel araba. Hele ki yokuşlarda ve virajlarda çok ünlü markaların araçlarını geride bırakması ayrı bir zevk. EDC vites hem ekonomik sürüş sağlıyor hemde konforlu. Hele ki benim gibi uzun yol yapıyorsanız hiç yormuyor.

yillarca lpg ile bindim araca, babamin araci da 4 senedir lpg li hatta eski tip hiç benzinsiz. yillik bakimlari haricinde bir kez selenoid arizasi oldu 15 tl. baska da problem yok.
doğasına aykırı diyen usta neye dayanarak söylüyor bilmiyorum. yılda 15000 km yolda 2500 tl kazanç olur.

Geri