il olarak nerede arıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
il olarak nerede arıyorsunuz
İyi akşamlar ilk araba olduğu için biraz heyecanlıyım demişsin.gözünü seveyim acele etme araba işinde acele çoğu zaman sıkıntılı arabaların üzerine kalmasıyla son bulabiliyor benzer şeyler yaşanmıştır.iyice düşün tart göster ve öyle al derim geç olsunda güç olmasın.yarın birgün aceleyle arızalı bir araç alıp uğraşırsın hevesin kaçar .Şimdiden hayırlı olsun.
Kardes 3 ay once senin durumundaydim. Ilk arabami almak icin buyuk caba sarfettim.ilanlardan net bilgi alman cok zor gidip goreceksin arabayi ben ne ilanlara gore gittim fiyasko araclarla karsilastim.tam 16 ci gidip baktigim araci aldim.zor zamandasin aceleci olma piyasa cakal kayniyor motor sase no iyice arastir.malum yaz yaklasiyor piyasa zaten 2-3 bin yukarida geziyor.Hakkinda hayirlisi olsun insallahçok haklısınız. böyle yorumları okudukça daha temkinli ve acele etmemeye çalışıyorum. fikir amaçlı birşey sormak istiyorum. bu araba hakkında yorumunuz nedir acaba?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inden-2005-model-clio-lpg-li-291852933/detay/