Bu araba alınır mı sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
il olarak nerede arıyorsunuz

İyi akşamlar ilk araba olduğu için biraz heyecanlıyım demişsin.gözünü seveyim acele etme araba işinde acele çoğu zaman sıkıntılı arabaların üzerine kalmasıyla son bulabiliyor benzer şeyler yaşanmıştır.iyice düşün tart göster ve öyle al derim geç olsunda güç olmasın.yarın birgün aceleyle arızalı bir araç alıp uğraşırsın hevesin kaçar .Şimdiden hayırlı olsun.

İyi akşamlar ilk araba olduğu için biraz heyecanlıyım demişsin.gözünü seveyim acele etme araba işinde acele çoğu zaman sıkıntılı arabaların üzerine kalmasıyla son bulabiliyor benzer şeyler yaşanmıştır.iyice düşün tart göster ve öyle al derim geç olsunda güç olmasın.yarın birgün aceleyle arızalı bir araç alıp uğraşırsın hevesin kaçar .Şimdiden hayırlı olsun.

çok haklısınız. böyle yorumları okudukça daha temkinli ve acele etmemeye çalışıyorum. fikir amaçlı birşey sormak istiyorum. bu araba hakkında yorumunuz nedir acaba?

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inden-2005-model-clio-lpg-li-291852933/detay/

Araba düzgün duruyor yanda 2 parça boya normal bu yaşta arabaya.km si de düşük .Rakam olarak zaten bu ara gereksiz bir şişme var fiyatlarda.diğer arkadaşlarında dediği gibi önceden bu rakamlar dizel rakamlarıydı.Ancak arabanın evveliyatı ile ilgili tam bilgi sahibi olmaya çalışın adam kaçıncı sahibidir km yi ve bakımları ne zamana kadar serviste yapılmıştır v.s.sonrasında sanırım aynı modelde 1.4 motorda var piyasayı tskip edenler daha iyibilir ancak yarın satmak istediğinizde 1.4 mü 1.2 mi tutulur onada bakmak lazım.

çok haklısınız. böyle yorumları okudukça daha temkinli ve acele etmemeye çalışıyorum. fikir amaçlı birşey sormak istiyorum. bu araba hakkında yorumunuz nedir acaba?

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inden-2005-model-clio-lpg-li-291852933/detay/
Kardes 3 ay once senin durumundaydim. Ilk arabami almak icin buyuk caba sarfettim.ilanlardan net bilgi alman cok zor gidip goreceksin arabayi ben ne ilanlara gore gittim fiyasko araclarla karsilastim.tam 16 ci gidip baktigim araci aldim.zor zamandasin aceleci olma piyasa cakal kayniyor motor sase no iyice arastir.malum yaz yaklasiyor piyasa zaten 2-3 bin yukarida geziyor.Hakkinda hayirlisi olsun insallah

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri