Arkadaşlar bence çok takmayın. Sonuçta herkesin arabası sorunlu diye bir durum yok. Ama sorun olunduğunda da herkes hakkını arasın.
Yüz kişiden 1 kişide olması tüm araçlarda aynı sorun olacağı anlamını çıkartmayalım. Örnek Bilgisayar alıyorsun cihaz sıfır ama çalışmıyor . Yada eleman arızalı diye getiriyor cihazı açıyorsun çalışıyor eleman şok ne yaptında düzeldi.Birşey yapmadım açtım çalıştı diyorsun.Sonuçta kul yapısı.
Tüm araçlarda böyle demek kolay belgeleri ile ispatlanırsa bizde tepkimizi verelim. Bilirkişi sıkıntı olan aracı inceliyor gidipte Türkiyedeki tüm kullanıcıların araçlarını inceliyor mu ? Benim aracımda sıkıntı yok ise yoktur .Olmayan bir durum için var demek mantıklı mı ?
Yine belirtiyorum sıkıntı var ise hakkınızı sonuna kadar arayın.Kim olursa olsun. Kusursuz araba var mı ? Golf sopasıyla aracını parçalayan adam desek şimdi reklam için yapmışlar denir. Bence genelleme yapmadan önce varsa bu konuyla ilgilenen kurum ve raporları onları paylaşın bizde bilgi sahibi olalım.
Kimsenin avukatlığınıda yapmıyorum ve forum olarak ta yapmıyoruz.Ancak genelleme yapılmamasınıda rica ediyoruz.
Sonuçta her servis ve çalışanı bir değil. İyiside olabilir kötüsüde . Birbirimize karşı kırıcı suçlayıcı kelimeler kullanmamaya özen gösterelim.
Saygılar,