Geçmiş olsun hocam, gerçekten can sıkıcı bir durum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı sorun bende de var aracım 2014 Beyaz renk clio 4 Joy. Ön tamponda ve kaputun üst kısmında var sileceklere yakın kısımda çatlaklar var. Aracıma peugeot bayisinde boya ölçümü yaptırdım. Önceden boyanmış işlem görmüş falan değil resmen aracın boyası çatlıyor. Boyanın kalitesinden olsa gerek
Bence debende aynı dusuncedeyım o kapıda bı ıslem yapılmıs onceden kesınlıkle yoksa normal sartlarda o boya kesınlıkle oyle catlama yapmaz
aynen katılıyorum kardeşim.bu foruma yeni üye oldum.konuları cevaplayan arkadaşların soruna yönelik olmayan,sürekli olarak renault u korumaya yönelik yorumları benimde çok dikkatimi çekti. sorunları yokmuş gibi farzedip kullanıcıları suçlayan yorumlar bu forumda inanılmaz derecede çok.33 yıllık kaporta ustasıyım.sac üzerindeki boya o şekilde o uzunlukta çatlama yapmaz kesinlikle.sadece ve sadece macun o uzunlukta çatlama yapar.orası bölgesel olarak onarım görmüş.boyanın heryerde olmaması normal.plastik aksam olan tamponlarda boya çatlayabilir fakat o boya dökülür.sacda ise fabrikasyon hata olsa dahi boya boylu boyunca çatlama yapmazyine cevaplarimiz soruna yonelik degil reno ya toz koydurmamaya yönelik