Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
?Ben Antalya'ya geldiğimden beri varAnnemin ama genelde Flashyokken ben kullanırım-dım:aytuğKendilerinde tüp olmadığından ve benzin içmeyi pek sevdiğinden ha birde reno'cu olduğumuzdan pek adı geçmez:aytuğ
Şimdi tam hatırlayamıyorum ama kasko şirketi ararken bir şeyler okumuştum sanki, trafik sigortası olduğunda yani karşı taraf bize verdiği hasarı ödeyecekse yetkili servis diretme şansımız var da, kaskomuzu anlaşmalı servisi olandan seçmek lazım diye okumuştum sonra da çevredeki tüm yetkili servisleri arayıp onay almıştım Ama şimdi kafam karıştı, karşımdaki bana zarar verip bir de aracı olmadık yere bırakmak mı zorunda bırakılıyoruz bu durumda? hımm
?Ben Antalya'ya geldiğimden beri varAnnemin ama genelde Flashyokken ben kullanırım-dım:aytuğKendilerinde tüp olmadığından ve benzin içmeyi pek sevdiğinden ha birde reno'cu olduğumuzdan pek adı geçmez:aytuğ
Eyvallah,kadın geldi sabah o ustası tanıdıkmışta ondan önermiş yok dedim çekiyoruz bizim servise orjinali neyse o tamam hiç sorun değil dedi çektik bakalım biraz yatacak makina.Birde merakımı mazur görün dedim nasıl yaptınız kazayı merak ettimde:aytuğGeri geri girip sokağa sola dönecekmiş tam o ara telefonu çalmış hehetöbe yaw ya arkada oynayan bir çocuk olsaydı
Geçmiş olsun abi.
Aynı şekilde benimde başıma geldi ufak bir kaza. Çamurluk hala yamuk duruyor. Koskoca arabayı görmediniz mi dedim kadına; "ben hep böyle çıkıyordum ama" diye yanıt gelince tamam dedim hadi ustaya.
Değişmesini istemedim ben, değişiklik olunca, yarın bir gün satarken dezavantaj olarak dönüyor bize.
sigorta ve ruhsat fotokopisi alındıysa birde karşı aracın plaka gözükür fotoları lazım olay yerinde çekilmiş olması zorunlu değil git istediğin servise istediğin serviste yaptır ruhsat sigorta ve foto iş biter çok karşılaştık 10 kez değil 20 kez değil çok ehliyet fotokopiside lazım bak unutmamak gerek yoksa o ehliyetsiz işlem görür yazık bi dünya prosedürle uğraşmak zorunda kalır çünkü sigorta şirketi ehliyetsiz oldugu için ondan rücu etmeye çalısacak onarım bedelini dışardada yaptırmayı kabul etme sigorta neden yaptırıyoruz ödesin sigorta kadının en fazla 60 -70 tl belki bidahaki poliçede fazla öder o kadar