Bizim Seat'e Sağlam Çarpmışlar :(

tabikine.... her sigortayla anlaşmalı servısler(özel) var... orjinal parça kullanırsalar farketmez... :eyv

Anlaşıldı bu kadının sigortasının bizim servisle anlaşması yoksa ve kendi tamircim diye tutturursa bana adliyede bir dava daha açılacak gibi oyyy oy
:pislik

servıs ısterse yapar, sıgorta araç sahibinin talebi/zeyılle parayı onlara aktarabılır, sizden temınat senedi alır servıs, para ödenınce senedi geri alın, buda ayrı yol... :cool:

servıs ısterse yapar, sıgorta araç sahibinin talebi/zeyılle parayı onlara aktarabılır, sizden temınat senedi alır servıs, para ödenınce senedi geri alın, buda ayrı yol... :cool:

Bakalım yarın ola hayrola o zaman öğreneceğiz bakalım.Kadınada hayran kaldım nasıl başardı acaba hala merak ediyorum
:pislik

Geçmiş olsun abi. Son durum nedir?

​Geçmiş olsun abi.

geçmiş olsun , allah beterinden saklasın . .:(

Geçmiş olsun abi. Son durum nedir?

Eyvallah,kadın geldi sabah o ustası tanıdıkmışta ondan önermiş yok dedim çekiyoruz bizim servise orjinali neyse o tamam hiç sorun değil dedi çektik bakalım biraz yatacak makina.Birde merakımı mazur görün dedim nasıl yaptınız kazayı merak ettimde
:aytuğGeri geri girip sokağa sola dönecekmiş tam o ara telefonu çalmış hehetöbe yaw ya arkada oynayan bir çocuk olsaydı:mad:

Abi geçmiş olsun ben çok kurkuyorum bu kadinlardan gecende babamin önüne kirmiş hanfendi az kaldi vuruyomuş

Geri