bir tampon arabayı bu kadar mı değiştirir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun yeni tampon yakışmış hayırlı olsun

Bu olaydan sonra bakıma az kaldı 200km falan bende başından ayrılmıcam. Geçmiş olsun.
başından ayrılmamak lazım ama uzun işlerde mecburen ayrılıyo insan..önemli olan güvendiğin ustaya bırakmak arabayı...her zaman gitttiğin bir usta olucak :)

Her serde bir hayir var hakikaten. Cok sik olmus, gule gule kullan :)

başından ayrılmamak lazım ama uzun işlerde mecburen ayrılıyo insan..önemli olan güvendiğin ustaya bırakmak arabayı...her zaman gitttiğin bir usta olucak :)

Bizim burda kasımpaşada yetkili servis var bakımlara falan oraya götürüyor babam bırakıp geliyor bu sefer gideriz ben başında beklerim alır gelirim ya o bakımdan çıktıkdan sonraki performansı almak istiyorum bir an önce :D

Bizim burda kasımpaşada yetkili servis var bakımlara falan oraya götürüyor babam bırakıp geliyor bu sefer gideriz ben başında beklerim alır gelirim ya o bakımdan çıktıkdan sonraki performansı almak istiyorum bir an önce :D
bakımsa beklenir :)

Sabah verip akşam alıyorduk şüphe geldi bana :D
aslında maks 1 saatlik işi var ama kalabalık olduğu için uzuyor bakım işleri..birde çok kalabalık oluyor yetkili servisler kücuçük yerlerde onlarca araba kaza riskide artıyor...ben renault serviste ilk bakımmı gelen 4 aylık masterin yıkamacı tarafından dönerken duvara vurduğu gözümle gördüm yani :P

zaman olmayınca durulmuyor başında..servis amortisörleri ,krank keçesini, şanzıman takozunu değiştirecekti ve bakımını yapıcaktı..neredeyse 2 güne yakın durması gerekiyordu..:P

Burda konya'Da ademler otogaz diye bi LPG montaj bakım ayar vs servisi var adamların veb sitesi var artı montaj yapılırken Web sitesinden Canlı yayınla aracını seyrett :) Herkes oyle olacakkii .. Evde işte nerde olursan ol bakk

Burda konya'Da ademler otogaz diye bi LPG montaj bakım ayar vs servisi var adamların veb sitesi var artı montaj yapılırken Web sitesinden Canlı yayınla aracını seyrett :) Herkes oyle olacakkii .. Evde işte nerde olursan ol bakk
güzelmiş..burda ford yetkili servisinde var sadece bekleme salonunda seyredebiliyosun :P

Geri