bir tampon arabayı bu kadar mı değiştirir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.benimde başıma gelmişti daha önce aracımın tamir bakım işlerini samsunda yaptırıyordum.özel servisin birinde aracım 2 hafta kaldı yarım depo benzin yarım depo gaz bitmiş 750 km yol yapmışlar içindeki pisliği sölemiyorum bile.ama ben ne yaptım işçilik olarak 600 tl alacaklardı 300 tl sini kestim.buda size ders olsun dedim

geçmiş olsun.benimde başıma gelmişti daha önce aracımın tamir bakım işlerini samsunda yaptırıyordum.özel servisin birinde aracım 2 hafta kaldı yarım depo benzin yarım depo gaz bitmiş 750 km yol yapmışlar içindeki pisliği sölemiyorum bile.ama ben ne yaptım işçilik olarak 600 tl alacaklardı 300 tl sini kestim.buda size ders olsun dedim
iyi kabullenmişler..

İnsaflısın Yinede Yaptıkları Gaspa Giriyor Neticede

Fiestaya Yeni Tampon Hayırlı Olsun

Bu olaydan sonra bakıma az kaldı 200km falan bende başından ayrılmıcam. Geçmiş olsun.

geçmil olsun ve hayırlı olsun , yakışmış:eyv

Geri