- Konuyu Başlatan
teşekkürler..bende çok yakıştırdım bu kadar olacağını beklemiyordum..geçmiş olsun.. tampon da hayırlı olsun yakışmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler..bende çok yakıştırdım bu kadar olacağını beklemiyordum..geçmiş olsun.. tampon da hayırlı olsun yakışmış
iyi kabullenmişler..geçmiş olsun.benimde başıma gelmişti daha önce aracımın tamir bakım işlerini samsunda yaptırıyordum.özel servisin birinde aracım 2 hafta kaldı yarım depo benzin yarım depo gaz bitmiş 750 km yol yapmışlar içindeki pisliği sölemiyorum bile.ama ben ne yaptım işçilik olarak 600 tl alacaklardı 300 tl sini kestim.buda size ders olsun dedim
başka çareleri kalmadı mecburen kabullendileriyi kabullenmişler..
renaulta çalışan bir özel servismiydi genel mibaşka çareleri kalmadı mecburen kabullendiler
genelrenaulta çalışan bir özel servismiydi genel mi
adını paylaşta bizde daha gitmeyelim..genel
geçmiş olsun.benimde başıma gelmişti daha önce aracımın tamir bakım işlerini samsunda yaptırıyordum.özel servisin birinde aracım 2 hafta kaldı yarım depo benzin yarım depo gaz bitmiş 750 km yol yapmışlar içindeki pisliği sölemiyorum bile.ama ben ne yaptım işçilik olarak 600 tl alacaklardı 300 tl sini kestim.buda size ders olsun dedim