Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyvallah mehmet sağolasın.. bu arada sizlerden böyle GÜZEL ÖVGÜ DOLU SÖZLER DUYMAKTAN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM FAKAT BU SÖZLER BENİ YAVAŞ YAVAŞ GAZA GETİRİYOR HABERİNİZ OLSUN! HANİ DAYANAMAYIP BİR TANE DAHA TOPLAYASIM GELİYOR.. NE YAPSAK BU KEZDE GORDİNİMİ TOPLASAK ACABA
eyvallah mehmet sağolasın.. bu arada sizlerden böyle GÜZEL ÖVGÜ DOLU SÖZLER DUYMAKTAN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM FAKAT BU SÖZLER BENİ YAVAŞ YAVAŞ GAZA GETİRİYOR HABERİNİZ OLSUN! HANİ DAYANAMAYIP BİR TANE DAHA TOPLAYASIM GELİYOR.. NE YAPSAK BU KEZDE GORDİNİMİ TOPLASAK ACABA
gordini çok güzel olurda tabikide sizin isteğinize kalmış böyle restorasyonları görünce acayip hoşuma gidiyor, bende düşünüyorum böyle bir restorasyonda bakalım inş yapabiliriz, maddi durumu bi düzeltelim hele, öğrenci usulü yapmak istiyorum bişeyler
gordini yapılabilir ama baştan sona toplanması lazım hea bide gordini motoru sorunu war türkiyede gordini bitanemi ne war 34 R 1972 diye biliyorum ben o araçta bakırköyde