Bir kaç resim daha

qwqwqwyine harika kareler eyvallah içim açıldı valla:eyv

eyvallah mehmet sağolasın.. bu arada sizlerden böyle GÜZEL ÖVGÜ DOLU SÖZLER DUYMAKTAN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM FAKAT BU SÖZLER BENİ YAVAŞ YAVAŞ GAZA GETİRİYOR HABERİNİZ OLSUN! HANİ DAYANAMAYIP BİR TANE DAHA TOPLAYASIM GELİYOR.. NE YAPSAK BU KEZDE GORDİNİMİ TOPLASAK ACABA

emeğine sağlık abi yapılabilecek en iyi şeyi yaptın yazın gordını olaynı ben planlıyorum ortak çalışalım :D

:bravo:bravo:bravo:bravo

Büyük emek gerçekten bence bize takdir etmek düşer... Maşallah

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eyvallah mehmet sağolasın.. bu arada sizlerden böyle GÜZEL ÖVGÜ DOLU SÖZLER DUYMAKTAN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM FAKAT BU SÖZLER BENİ YAVAŞ YAVAŞ GAZA GETİRİYOR HABERİNİZ OLSUN! HANİ DAYANAMAYIP BİR TANE DAHA TOPLAYASIM GELİYOR.. NE YAPSAK BU KEZDE GORDİNİMİ TOPLASAK ACABA
gordini çok güzel olurda tabikide sizin isteğinize kalmış :eyv böyle restorasyonları görünce acayip hoşuma gidiyor, bende düşünüyorum böyle bir restorasyonda bakalım inş yapabiliriz, maddi durumu bi düzeltelim hele, öğrenci usulü yapmak istiyorum bişeyler :eyv

eskilerin gözünü seveyim.:)

çok çok güzel.

gordini yapılabilir ama baştan sona toplanması lazım hea bide gordini motoru sorunu war türkiyede gordini bitanemi ne war 34 R 1972 diye biliyorum ben o araçta bakırköyde :D

arkarada bir tane var .sahibine babasından kalmış dokuz yılda restore edilmiş .hiç bir yerli parça kulanılmadan bütün parçaları fransadan gelmiş..

Masaallah çok güzel araç ellerine sağlık...

Geri