Beylere bir soru???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende mag3 turbo kullanıyorum. Gilletin hareketli bıcaklarıyla devam etmeni öneririm (mag 3-fusion) çünkü en az kesilmeyi sağlıyor hareketli oluşuyla. Traş sonrası ürün olarak en pratik sabah eczaneye uyrarmısın. Eczacı kalfası veya elamanına değilde Eczacının kendisine sorarsan daha doğrul cevap alabilirsin. Kalfal-çırak kulaktan duyma bilgileri söyler, eczacı okulunu bitirmiş nede olsa.
Stajında başarılar Burak...:eyv

Makina En Temizi Philips

Böyle bir makina senin acılarına son verebilir tahriş etmez

SG_1112659.jpg

Philips AT-890 AquaTouch Islak ve Kuru Özellikli Tıraş Makinesi (Philips GoGear 2GB MP3 Çalar Hediyeli) - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

fusion 5 bıçaklı kullanıyorum ama traş sonrası AXE After Shave var çok güzel geliyo bi yakıyo olay bitiyo :) özellikle Axe Africa favorimdir tavsiye ederim

Benim Sakallar Çok Sert Çıkıyor Bende Mak 3 Kulanıyorum + Arko Traj Sonrası Bakım Seti Kullanıyorum :eyv

Boyun bölgemdeki sakallar ters çıkıyor, mach 3le düz aldığımda ise kırılıp kanıyor o yüzden ters alıyorum. Traş sonrası önce kolonya ile bir şoklama ve yanma hissi sonrasında nivea hassas cilt için olan balsam kullanıyorum. Nispeten kızarıklık ve tahrişi önlüyor. Tavsiye ederim.

Tras sırasında ve sonrasında kullandığın ürünler kadar nasıl traş olduğun da önemli. bence mach 3 kullanabileceğin en iyi traş bıçağı ama bununla beraber benim iki tavsiyem olacak:
1. sıcak su ile sakalını iyice yumuşat sonra köpük/jel sür
2. traş bıçağını yüzününderisini yüzecekmiş gibi bastırma :) en büyük sorun bundan kaynaklanıyor. eğer çok bastırmadan traş olursan çok daha rahat edersin ;)

Geri