Beylere bir soru???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ustura3lx8.jpg

Olay budur yaw:aytuğKeyfini hiçbişeye değişmem:aytuğ​

ustura3lx8.jpg

Olay budur yaw:aytuğKeyfini hiçbişeye değişmem:aytuğ​
Adam şimdi kafasına vuruyordur keske GENCLER deseydim niye beyler dedim diye heheheheheh emmi naptın sen Niz genclk onları kullansak 2 kutuda yara bantı lazım sargı bezi GAzlı bez Tendurdiyot oksijenli su.. :D

Adam şimdi kafasına vuruyordur keske GENCLER deseydim niye beyler dedim diye heheheheheh emmi naptın sen Niz genclk onları kullansak 2 kutuda yara bantı lazım sargı bezi GAzlı bez Tendurdiyot oksijenli su.. :D

Eyvallahta harbiden bunun keyfini hiç bir şey vermiyor yawqw

2 günde bir traş olurum,3 bıçaklı Jilette kullanıyorum,traştan sonra birşey kullanmıyorum sadece parfüm kullanırım...
Çok sakalı olanlara güzellik uzmanlarının önerisi epilasyon ile aldırmak yönünde diye duymuştum,kesin çözüm diyorlar...:D

2 günde bir traş olurum,3 bıçaklı Jilette kullanıyorum,traştan sonra birşey kullanmıyorum sadece parfüm kullanırım...
Çok sakalı olanlara güzellik uzmanlarının önerisi epilasyon ile aldırmak yönünde diye duymuştum,kesin çözüm diyorlar...:D

abi peşinden küpede geliyor sonra genelde :D:D

epilasyon :D hheheheheheheheh olurmu bununla
BRAUN-3380-SILK-EPIL-SOFT-PERFECTION-EPILATOR__65591264_0.jpg

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 480"]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: center"]
Braun-3380-Silkepil-genc-kizlar-icin-epilator__42574345_0.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: center"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 720"]
[TR]
[TD="width: 720, align: center"]
GARANTİLİ
HIZLI GÖNDERİ
Braun 3380 Silkepil Epilatör
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Burak'a olmaz ama bu dediklerim,delikanlı adamı bozar...:eyv

5 bıçaklı takılıyorum genel anlamda memnunum :)

İyiki sormuşum valla millete komedi çıkmış..

kardeşim aynı dertten ben de muzdaribim bunun çresi yok, eğer cildin beyazsa ve inceyse illa ki tahriş oluyor böyle sivilce tarzı şeyler çıkabiliyor traştan sonra. En iyisi çok fazla bastırmadan ve tersten almadan tek seferde kesip bırakmak.

Geri