Olay budur yaw:aytuğKeyfini hiçbişeye değişmem:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam şimdi kafasına vuruyordur keske GENCLER deseydim niye beyler dedim diye heheheheheh emmi naptın sen Niz genclk onları kullansak 2 kutuda yara bantı lazım sargı bezi GAzlı bez Tendurdiyot oksijenli su..
Olay budur yaw:aytuğKeyfini hiçbişeye değişmem:aytuğ
Adam şimdi kafasına vuruyordur keske GENCLER deseydim niye beyler dedim diye heheheheheh emmi naptın sen Niz genclk onları kullansak 2 kutuda yara bantı lazım sargı bezi GAzlı bez Tendurdiyot oksijenli su..
2 günde bir traş olurum,3 bıçaklı Jilette kullanıyorum,traştan sonra birşey kullanmıyorum sadece parfüm kullanırım...
Çok sakalı olanlara güzellik uzmanlarının önerisi epilasyon ile aldırmak yönünde diye duymuştum,kesin çözüm diyorlar...
epilasyon hheheheheheheheh olurmu bununla2 günde bir traş olurum,3 bıçaklı Jilette kullanıyorum,traştan sonra birşey kullanmıyorum sadece parfüm kullanırım...
Çok sakalı olanlara güzellik uzmanlarının önerisi epilasyon ile aldırmak yönünde diye duymuştum,kesin çözüm diyorlar...