Beylere bir soru???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burak61

Bilgi Girilmemiş
xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Benim cildimde hassas ben mach 3 traş bıçağı kullanıyorum en ufak bir sıkıntım olmuyor tavsiye ederim

Yaş itibariyle öyle hacı sakalı gibi uzamasada 2-3 cm kadar oluyo :) okul nedeniylede 2 günde bi traş olmak zorunda kalıyorum. Şuana kadar deneyimim yok öyle pahalı bıçak yada köpük kullanmadım BİM'den mans köpük ile 3 lü jilet her türlü işimi görüyo şuan sağolsun hehe 2li bıçak kullanma hassas ciltlerde kızarma yapıyo 3lüde öyle bi sorun olmadı henüz :)

Philips İslak Makinasi Var Tavsiye Edilir

mach 3 rahatlığı hiçbirşeyde yok 2 ile oliyim dedim birkere sokağa çıkamadım o hale soktu kıpkırmızı tahriş izlerinden, stajda sakalına karışıcaklarını sanmıyorum abartı olmadıkça düzenli olsun yeter

Gilette Mach3 ve Gilette yeşilli olan yuze surunce beyazlasan kopuk :) Askerde gunluk tras oldugum ıcın kullanıyordum guzeldi.. 2 yıldır geldım askerden 2 veya 3 defa komple tras olmusumdur hep makınayla ustten alırım kirlisakal stayla :) Mach 3 bosta hediye edimmi :aytuğ

bunlarda guzel

GILLETTE-FUSION-POWER-4-LU-YEDEK-TRAS-BICAGI-BA__64526085_0.jpg

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
Gillette Fusion Power 4'lü Tıraş Bıçağı Başlığı (Yedek)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
GILLETTE-MACH3-TURBO-8-Li-YEDEK-TRAS-BICAGI-BAS__64526086_0.jpg

Galiba yanlış sordum bende mach 3 kullanıyorum ama sorun yine oluşuyor traş sonrası ne kullanmalıyım demiştim ben :aytuğ

Geri