Benzin ve motorinde indirim! 12.12.14

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan or_by
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

or_by

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Petrol fiyatlarında ard arda yaşanan dip seviyeler benzin ve motorin fiyatlarına indirim olarak yansımaya devam ediyor.

Petrolün varil fiyatı dün 63 dolarlara kadar gerileyerek son 5 yılın en düşük seviyesine indi. Bugün de 63 dolar üzerindeki seyrini sürdürüyor. Petroldeki bu düşüş, yurtiçinde akaryakıt ürünlerine yansımaya devam ediyor.

Bu çerçevede benzin ve motorine bir indirim daha yapıldı. Benzinin litresi 7 kuruş, motorinin litresi 11 kuruş ucuzladı.

İŞTE YENİ FİYATLAR

Benzindeki 7 kuruş indirimden sonra İstanbul ve Ankara'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.40 TL'den 4.33 TL seviyelerine indi. 11 kuruşluk motorin indiriminden sonra İstanbul'da 3.93 TL'den 3.82 TL seviyelerine, Ankara'da 3.97 TL seviyelerinden 3.86 TL seviyelerine düştü.
İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

İKİ GÜN ÖNCE DE İNDİRİM GELMİŞTİ

Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin satış fiyatlarında litrede ortalama 6-7 kuruş indirim yapmıştı. Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt ürünlerine indirim olarak yansımaya devam ediyor.

Akaryakıt dağıtım şirketleri 2 gün önce de, benzin satış fiyatlarında litrede ortalama 6-7 kuruş indirim yaptı. Ankara'da litresi 4,46-4,47 lira arasında olan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı, 4,39-4,41 liradan satılmaya başlanmıştı. İstanbul'da ise litresi 4,44-4,46 liradan satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,37-4,40, İzmir'de ise 4,47-4,48'den 4,40-4,41 liraya düşmüştü.

Son düzenleme:
Ankara'da 3.97 TL seviyelerinden 9.86 TL seviyelerine düştü.

Yazım yanlışı var.

Bu indirimler baya iyi oldu valla 3.82 demek 100 km de 4 litre yakan meganımla
Uzun yolda 0.15 kuruş ile gidicem
Şehir içi ise 0.20 kuruş ile gezicem bunlar iyi baya biraz daha düşerse iyi olur yanlız :)

Usta bana şöyle birşey bakalım bari artık istanbul da düşerse temiz haber ediver az daha düşsünde:)):)):))

67_Chevy-Impala-SS427_DV-10-CbS_01.jpg

Yakitta cok guzel haberler pes pese geliyor... Ama bunun arkasindan gelecekleri dusunmek bile istemiyorum...:) yillarin tecrubesi ile, bu kadar indirim arkasindan mutlaka bindirim geliyor...

Dünya daki petrol fiyatlarının düşüşüyle paralel indirim yapılırsa mazot 2.5 benzin 3 lira olmalı, yine fazla ödemeye devam ediyoruz...

Aynen öyle mustafa abi geçen günlerdede dile getirmiştim bunu

Dünya daki petrol fiyatlarının düşüşüyle paralel indirim yapılırsa mazot 2.5 benzin 3 lira olmalı, yine fazla ödemeye devam ediyoruz...
Odedigimiz vergiler az ya ondan abi...

Kulak mememiz kaldı diye seviniyorduk artık orası da elden gitti...

Sorma abi.. daha nereleri vereceğiz merak ediyorum..

Geri