ben 2012 1.2 75 hp benzinliyle yaklaşık 500 km yi 100 liraya gittiysem...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun yolda basmassan hiç bir araç yakmaz. :)

bende aracı alalı 10 gün oldu bugün bi depoyla 800 km yaptım sehir içi

yusuf : 90 ı geçmemek lazım yakıt tasarufu yapmak istiyorsan biraz spor kulandın heralde sen bide şehir içi sanırım

Son düzenleme:
Yalan söylyorsun demedim hesabında yanlışlık var diyorum sadece...
Depoyu fulleyince 1050 yazar ama yola çıktıktan sonra değişiyor iş benim arabada depoyu fulleyince 1600 km gider yazıyor ama 1280km gördüm en fazla o da kasa kasa...:)

abi 5.2 ye ne diyorsun sence nasıl

abi 5.2 ye ne diyorsun sence nasıl
5.2 çok iyi bir değer:eyv ama depoyu bu şekilde bitirsen bile 1000km yapmıyor hesaba göre...:)

Benim araçta 1.5 dci bvr 85 hp araç 750 km falan oldu 100 kmde 8 ltreydi su an 7 lt ye düştü acaba daha düşer mi ??

yusuf : 90 ı geçmemek lazım yakıt tasarufu yapmak istiyorsan biraz spor kulandın heralde sen bide şehir içi sanırım

iş yerim 2,5 km gidiş geliş öğle yemeğine gidiş geliş toplam 10km gidiyorum ama hepsinde motor soguk ısınmadan evde oluyorum. rampa çıkıyorum bu yolun 4 km si rampa.

bu şekilde kullanarak 550 yaktı o depoda birazda spor kullandım ama devamlı değil motor sağır alışmasın diye:) ortalama 12 lt filandı :)

Benim araçta 1.5 dci bvr 85 hp araç 750 km falan oldu 100 kmde 8 ltreydi su an 7 lt ye düştü acaba daha düşer mi ??
Dahada düşer bir depoyu bile bitirmeden hesap peşine düştün Fatih...:)

iş yerim 2,5 km gidiş geliş öğle yemeğine gidiş geliş toplam 10km gidiyorum ama hepsinde motor soguk ısınmadan evde oluyorum. rampa çıkıyorum bu yolun 4 km si rampa.

bu şekilde kullanarak 550 yaktı o depoda birazda spor kullandım ama devamlı değil motor sağır alışmasın diye:) ortalama 12 lt filandı :)

12lt mi sen abartmışsın Yusuf:D meganeRS o kadar yakmıyor...:)

ben benim arabada 8 ortalamadan üstü görmedim valla

Geri