Uzun yolda basmassan hiç bir araç yakmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan söylyorsun demedim hesabında yanlışlık var diyorum sadece...
Depoyu fulleyince 1050 yazar ama yola çıktıktan sonra değişiyor iş benim arabada depoyu fulleyince 1600 km gider yazıyor ama 1280km gördüm en fazla o da kasa kasa...
5.2 çok iyi bir değer ama depoyu bu şekilde bitirsen bile 1000km yapmıyor hesaba göre...abi 5.2 ye ne diyorsun sence nasıl
yusuf : 90 ı geçmemek lazım yakıt tasarufu yapmak istiyorsan biraz spor kulandın heralde sen bide şehir içi sanırım
Dahada düşer bir depoyu bile bitirmeden hesap peşine düştün Fatih...Benim araçta 1.5 dci bvr 85 hp araç 750 km falan oldu 100 kmde 8 ltreydi su an 7 lt ye düştü acaba daha düşer mi ??
iş yerim 2,5 km gidiş geliş öğle yemeğine gidiş geliş toplam 10km gidiyorum ama hepsinde motor soguk ısınmadan evde oluyorum. rampa çıkıyorum bu yolun 4 km si rampa.
bu şekilde kullanarak 550 yaktı o depoda birazda spor kullandım ama devamlı değil motor sağır alışmasın diye ortalama 12 lt filandı
Halil abi öyle deme kısa mesafe ve soğuk motor yakıtı çok etkiliyorDahada düşer bir depoyu bile bitirmeden hesap peşine düştün Fatih...
12lt mi sen abartmışsın Yusuf meganeRS o kadar yakmıyor...