- Özel Hayat Diye Birşey Kalmadı Oğlummm Pempee Muhabbeti Yine Başlamış Yandık Şimdiden Söyliyim Bir Alakam Yok
Yok Kanka Özel Hayat Kalmadı Senin Alakan Yok Biliyorm hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Özel Hayat Diye Birşey Kalmadı Oğlummm Pempee Muhabbeti Yine Başlamış Yandık Şimdiden Söyliyim Bir Alakam Yok
oooooooo sen yeter ki iste hocam hehebu arada kemer takmamaya devam etmezsen bu şeker pembesi yastıkların sosyal medyaya yansıması an meselesi olabilir sanırım @vahapaydın ın katkılarıyla
bi de hocam; ben avrupa yakasında yaşasam da her ne hikmetse anadolu yakasında daha fazla vakit geçirmek zorunda kalıyorum hehe müsait bir vakitte uğrar, biraz da sizin başınızı şişiririm Usta'm bıktı bendenvereceğim tüm tepkiler verilmiş hehe heheyastıklarda anne katkısı büyük sanırım, yine buna şükür leopar desenli, simli masa örtüleri, yastıkları alanları gördük pembe çok doğal bugünleri de mi görecektik hakikaten hehe iyi ki karşıda oturuyor, yaşıyorum diye düşündüm ayrıca paranoyak olur insan hehe
Serhan teoman bir şarkısı var orda dediği gibi ruhun sarışın