"Baskın Basanındır" Serhan Çelik

Yastıkların neden pembe olduğunu dün telefonda annesine sordum,ilginç cevaplar aldım...:D

@SerhanÇELİK abi bunlar sizin eve nasıl girmiş nasıl bir çalışmadır nasıl bir istihbarattır balkondan filanmı girdiler ne yaptılar :D

Sebatiye Teyzem Sagolsun Acti Kapiyi Direkt Kapidan Girdik Eve...hehehehehehe

Ayrıca bize kapı mı dayanır allahınızı severseniz ya :D

Sent from my çokacaipbiAndroidcihaz

Bu ne pembe yastık sevdası serhan :D
Hastayım Pembe Yastıklarıma hehe
Ben bugünleridemi bu fotolarıdamı görecektim yaw cıx cıx cıx:cool:
Vahap Sayesinde Gördün Abim hehe
Yastıklar forever kanka :)
1 Adet Hediye Edebilirim hehe hehe
@SerhanÇELİK abi bunlar sizin eve nasıl girmiş nasıl bir çalışmadır nasıl bir istihbarattır balkondan filanmı girdiler ne yaptılar :D
Annemle İşbiliriği Yapmışlar
Yastıkların neden pembe olduğunu dün telefonda annesine sordum,ilginç cevaplar aldım...:D

hehe hehe Aman Açığa Vermeyelim Abim hehe hehe

vereceğim tüm tepkiler verilmiş hehe hehe

yastıklarda anne katkısı büyük sanırım, yine buna şükür leopar desenli, simli masa örtüleri, yastıkları alanları gördük pembe çok doğal :D

bugünleri de mi görecektik hakikaten hehe iyi ki karşıda oturuyor, yaşıyorum diye düşündüm ayrıca paranoyak olur insan hehe

merakta bırakmasan bizi usta, yabancı mı var :D

bu arada kemer takmamaya devam etmezsen bu şeker pembesi yastıkların sosyal medyaya yansıması an meselesi olabilir sanırım [MENTION=1205]vahapaydın[/MENTION] ın katkılarıyla :D

vereceğim tüm tepkiler verilmiş hehe hehe

yastıklarda anne katkısı büyük sanırım, yine buna şükür leopar desenli, simli masa örtüleri, yastıkları alanları gördük pembe çok doğal :D

bugünleri de mi görecektik hakikaten hehe iyi ki karşıda oturuyor, yaşıyorum diye düşündüm ayrıca paranoyak olur insan hehe

merakta bırakmasan bizi usta, yabancı mı var :D

bu arada kemer takmamaya devam etmezsen bu şeker pembesi yastıkların sosyal medyaya yansıması an meselesi olabilir sanırım [MENTION=1205]vahapaydın[/MENTION] ın katkılarıyla :D

Bari Siz Vurmayın Sayın Ablam :D

adama yataktada rahat yok hehehehe

- Özel Hayat Diye Birşey Kalmadı :D Oğlummm Pempee Muhabbeti Yine Başlamış Yandık Şimdiden Söyliyim Bir Alakam Yok :D

Geri