Yastıkların neden pembe olduğunu dün telefonda annesine sordum,ilginç cevaplar aldım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@SerhanÇELİK abi bunlar sizin eve nasıl girmiş nasıl bir çalışmadır nasıl bir istihbarattır balkondan filanmı girdiler ne yaptılar
Hastayım Pembe Yastıklarıma heheBu ne pembe yastık sevdası serhan
Vahap Sayesinde Gördün Abim heheBen bugünleridemi bu fotolarıdamı görecektim yaw cıx cıx cıx
1 Adet Hediye Edebilirim hehe heheYastıklar forever kanka
Annemle İşbiliriği Yapmışlar@SerhanÇELİK abi bunlar sizin eve nasıl girmiş nasıl bir çalışmadır nasıl bir istihbarattır balkondan filanmı girdiler ne yaptılar
Yastıkların neden pembe olduğunu dün telefonda annesine sordum,ilginç cevaplar aldım...
vereceğim tüm tepkiler verilmiş hehe hehe
yastıklarda anne katkısı büyük sanırım, yine buna şükür leopar desenli, simli masa örtüleri, yastıkları alanları gördük pembe çok doğal
bugünleri de mi görecektik hakikaten hehe iyi ki karşıda oturuyor, yaşıyorum diye düşündüm ayrıca paranoyak olur insan hehe
merakta bırakmasan bizi usta, yabancı mı var
bu arada kemer takmamaya devam etmezsen bu şeker pembesi yastıkların sosyal medyaya yansıması an meselesi olabilir sanırım [MENTION=1205]vahapaydın[/MENTION] ın katkılarıyla
adama yataktada rahat yok hehehehe