Ben geçen yıl 1.5 dci aracım için internetten hava-yağ-yakıt-karbonlu polen filtresini 120 TL'ye aldım ve Shell'in yağı ile bakımını yaptırdım, aracın performansı düştü motor sesi arttı. O ürünler orijinal pakette satılıyor gibi gözüksede orijinal değiller. Bugün 1.5 dci 90 beygir araç için konuşuyorum o setler ortalama hepsi içinde 140TL. Halbuki Bosch veya orijinal mais hava filtresi 90TL ortalama veya yakıt filtresi 170TL. Bunların fiyatı böyleyken o setler kaçıncı kalite ürün bilmek mümkün değil.
4 ay önce en son bakımda hava + yağ + mazot filtresi + polen filtreleri 260tl gibi bir fiyata servisten aldım. 110tl ye de 5lt elf dpf yağ aldım. 50 tl de ustaya işçilik verdim ve toplam 420 tl ye maloldu. Araç garantisi bittiğinden bu yana her zamanda servisten alırım hiç riske girmem. gider dışarda da 50 tl verir bakımı yaptırırım olur biter. Aksi bir durumda Yedek parçacıya gidipte bana bozuk ürün satmışın araç arıza yaptı desek umrunda olmaz birde üzerine gelir hadise çıkartır, servis ise her türlü sattığı malzemenin de yaptığı işinde arkasında durur. belki 100tl fazla veririm ama arabanın içinde de canım var .