Kardeşim gönül rahatlığıyla kartla alışveriş yapabilirsin.Bişey olsaydı bana olurdu.Yaptığım alışverişin haddi hesabı yok.Yalnız ürün hakkında yorum yapamayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ürün tırtmış zaten gerekli bilgiyi aldım,cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Kardeşim gönül rahatlığıyla kartla alışveriş yapabilirsin.Bişey olsaydı bana olurdu.Yaptığım alışverişin haddi hesabı yok.Yalnız ürün hakkında yorum yapamayacağım.
Burada ki Teknosa çok pahalı ya sanırım Teknosalarda fiyatlar standart değil.İş yerindeki bilgisayarıma zamanında bu ürünü almıştım. Halen kullanıyorum. Sesi oldukça güzeldir. Ama evde kullanacağın yer önemli. Artı bu sistem teknosa ve vatanda da nerdeyse aynı fiyat. Bence garantisiyle birlikte git bu ve benzeri mağzalardan al. Ama bulamazsan mecbur internetten alacaksın ki bunda bir sakınca yok. Bende onlarca malzeme aldım internetten ve bu güne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Bu cihazın kalitesi nasıl iyi mi,net ses elde edebiliyor musun ?
Gosterdigin urunu 2 yildir kullaniyorum kardesim eger pc de kullanacaksan cok yeterli bir urun gold marketten 60tlye almistim avm lerini bi arastir istersen 50 55 tl ye bulursun
Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
Bu cihazın kalitesi nasıl iyi mi,net ses elde edebiliyor musun ?