çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korumuş yoksa ne araba nede sen kalırdın elektrik işi arabadada olsa şakaya gelmez.
Piyasada çakma elektrikçi çok, üstelik birde kendi değil bazı ustacıklar çırağına yaptırmaya kalkıyor. Ne yazık kı bizim araçları tamir ederken özen de göstermiyorlar. Ben hep başında dikilirim, onu niye öyle yaptın bu niye böyle...
Aracınızın Doktoru siz olacaksınız malesef. En çok korktuğum konu + kabloların şaseye sürtüp aşınıp şase yapması ve yangın çıkarması malum araçta tüpte var. (gece gece yoldada kalmak var yanıp tutuşmakta) Geçenlerde karbüratörümü komple söktüm ve gaz beynine vs manifoltun ordan geçen kabloların hepsini resimde gördüğün koruyucunun içinden geçirdim sanada tavsiyem sende bu şekilde kablolarını koru. Araban tamirden çıkınca ister kendin yap ister çakma elektirikçiye Çok fazla pahalı birşey değil en fazla 5 lira verirsin.
Benim arabanın motor tesisatı komple böyle tırtıklı kamufle borularla dolu .
LPG tesisatım çok daha iyi ama . Ful kamufle .
İşin ayar olduğum tarafıda o ya bendede böyle adam korumayı sıyırıp içerisinden 4 kabloyu açığa almış yananda onlar zaten
Ya sana birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti ? aslında böyle ustaları internet ortamında yayınlayacaksın bir daha ne müşterisi kalır nede bişeyi.