Az Daha Yanıyordum :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun ucuz atlatılmış :( Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun Kerem başkan, Allah korumuş seni, belki de verdiğin o sadaka korumuştur seni. Allah beterinden korusun..

Az önce geldim arabanın başından şerefsizin evladı radyonun parazit önleyicisini ve başka bir bağlantıyı ters çekmiş oda şase yapmış tabii kontak gitmiş:(neyseki beyin ve ona bağlı parça yanmamış o zaman tam batacaktık şimdilik kablo değdir ilerle style :( yarın yeni kontak alıp taktıracağız artık.Birde kafama takılan devir saati gidip geliyordu son normale döndü umarım hep öyle kalır.
edit : ben o herifi yarın döverim aga çok canımı yaktı durduk yere
:pislik:pislik:pislik

dövsen ne olacak abi. 3-5 saat daha geçsin iyice sinirin geçsin bi

Geçmiş Olsun Abim O Elektirikçi Artık Antalyada Barınamaz.

Şaka gibi resmen, kendine elektrikçi mi diyor şimdi bu totoş?
Ucuz atlatmışsın yani Kerem abi, adama ne yapsan yeridir. Kontağın masrafını o karşılayacak değil mi?

Şaka gibi resmen, kendine elektrikçi mi diyor şimdi bu totoş?
Ucuz atlatmışsın yani Kerem abi, adama ne yapsan yeridir. Kontağın masrafını o karşılayacak değil mi?

eyvallah sağolasın kontağın masrafını ben karşılayacağımda hastane masraflarını bilemiyorum:pislikyarın eminim yok abi ben öyle bişey yaparmıyım vs vs vs zaten eski model arabaya dokunmayacan vs edebiyatı yapacaktır % 110 benimde bu ara başımda 50 tane bela olduğundan bizim 2-3 motorcu arkadaş yarın kendileriyle bizzat ilgilenecekler elektrik alıp verecekler kendisinden sanıyorum mesleği değiştirir artık geyikıslık

geçmiş olsun :( allah korusun ...

salağın teki yüzünden abi canını sıkmaya ne gerek var.
zaten delikanlı olsa benim hatam der, özür diler, masraflarını karşılar.

Geri