Aykut KARABULUT v.s KARAHAN bakalım ilk raunt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://m.youtube.com/watch?v=5_fZoqPs5g8 müziğin sesi için kusura bakmayin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle bu konuya geç yorumlarımdan dolayı özür dilerim. Marmaris, Erdek, Marmaris etabını eniştemin rahatsızlığı nedeniyle kat ettim. Marmaris dönüşünde eniştemi getirdim ve acilen Marmaris'te hastaneye yatırdık. Marmaris, Erdek, Marmaris etabını 1084 km olarak bitirdim. Tükettiğim mazot miktarı 233.-TL.sı oldu. Ortalamam 4.70/100 km. hız ortalama 82.5/100 km idi.

Öncelikle bu konuya geç yorumlarımdan dolayı özür dilerim. Marmaris, Erdek, Marmaris etabını eniştemin rahatsızlığı nedeniyle kat ettim. Marmaris dönüşünde eniştemi getirdim ve acilen Marmaris'te hastaneye yatırdık. Marmaris, Erdek, Marmaris etabını 1084 km olarak bitirdim. Tükettiğim mazot miktarı 233.-TL.sı oldu. Ortalamam 4.70/100 km. hız ortalama 82.5/100 km idi.

Abi sen benim için hep şampiyonsun :eyv

abi maşAllah ortalama süper :)

ben de sizin videodan sonra ortalama kasmaya başladım şu an 4.2 :D ve 180 lira ile 1000 km yapacakmışım gibi duruyo :D

**eniştenize de geçmiş olsun inşAllah önemli bişi diildir. abi bu arada yeni mezun hekim olarak yapabileceğim bişi varsa söylemeniz yeterli

ben de sizin videodan sonra ortalama kasmaya başladım şu an 4.2 :D ve 180 lira ile 1000 km yapacakmışım gibi duruyo :D

**eniştenize de geçmiş olsun inşAllah önemli bişi diildir. abi bu arada yeni mezun hekim olarak yapabileceğim bişi varsa söylemeniz yeterli

Ooo maşallah iyi değerler desene bana bir cephe daha açılıyor :eyv hehe

Ooo maşallah iyi değerler desene bana bir cephe daha açılıyor :eyv hehe

ankaradan çoruma 3.9litre ile gelmişliğim vardır hocam :D ortalama kasma konusunda clio4 1.2den sonra abartmaya başladım sanırım :D

Teşekkür ederim ince düşüncen için, eniştem 80 yaşında artık onu rahat ettirmekten başka bir şey yapmıyoruz ne yazık ki..

hımmm evet abi artık rahat ettirilecek keyfi yerinde tutulacak dönemindeymiş.

Teşekkür ederim ince düşüncen için, eniştem 80 yaşında artık onu rahat ettirmekten başka bir şey yapmıyoruz ne yazık ki..

Enistenize geçmiş olsun. Allah bir an önce sağlık sıhhat versin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tur sonuçlarını ve kazananı hakem olarak mustafa usta açıklamalı :eyv

Geri