yalancı kaset senin işini görecektir , birazda el becerisi onu gizlersin olur biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam teybin tuner list modelse teybin içindeki amfi katına kablo eklemen lazım ama update list modelse sadece soketle hallolur benim teybim tuner list modeldi kasetçalar + cd charger vardı. ben kendi teybime amfi katıyla oynayıp aux girişi yaptım 3-4 ay oldu sorunsuz kullanıyorum herhangi bir ses kaybı yok.telefon bağlarsan telefon kiti gibi işlev görüyor çok güzel oldu bu özellik yeri konumu itibari ile diagnostik prizin yanından geliyo benim kablo maliyet 1-2 tl + lehimleme becerisi
eskişehirdeymişsin istersen yardımcı olabilirim bu konuda. (update list teyplerde ya soketini bulacaksın yada kablo papucuyla iş yapacaksın)istersen arayabilirsin yardımcı olmaya çalışırım 05548609759
Selamınaleyküm benim 5 cd calar a kaset calar a aux olmaz diyorlar heralde yapmak istemiyorlarYalancı kasette ses kaybı sesde bozulma oluyor hocam aux girişi gibi olmuyor sonucta dijital ses önce mekanige sonra tekrar dijitale dönüsüyor yalancı kasette