Askerlik Durumu

Okul otomatik olarak bildiriyor :eyv

Öğrenciysen öğrenim belgesini şubene götürüp yoklama yaptır. Otomatikman tecillisin şu anda ama büyük ihtimalle yoklama kaçağı durumuna düşeceksin. 19 yaşında ilk yoklama kağıdı gelir ama genelde ulaştırmazlar muhtarlıkta kaybolur gider. Tecil belgesi almak için gittiğinde yoklama kaçağı olduğunu öğrenirsin :) Bana öyle olmuştu.

Kadir kayıtlı olduğun okul tecil işlerini hallediyor. Ama askerlik şubesine gidip bakmanda fayda var. Bende başvurdum o sınava, samsunda giriyorum rakip :D
Buradakilerin hedefi bu, işe gireyim rs alırımdan başlanır- sonra s, 5 e dönüşür :D
Bugün aöf bürosuna gidip şifre almam lazım, kimlik numaramı girdiğimde bu numaraya ait kayıt yok diyor.

Kadir kayıtlı olduğun okul tecil işlerini hallediyor. Ama askerlik şubesine gidip bakmanda fayda var. Bende başvurdum o sınava, samsunda giriyorum rakip :D
Buradakilerin hedefi bu, işe gireyim rs alırımdan başlanır- sonra s, 5 e dönüşür :D
Bugün aöf bürosuna gidip şifre almam lazım, kimlik numaramı girdiğimde bu numaraya ait kayıt yok diyor.

Şifreyi yeni üye olarak alıyoruz. hotmaile yolluyolar.

bu konuyu gördüğüm iyi oldu..bizim hatunda girsin bari sınava..eyvallah kardeşim :eyv

yrn son gün sanırım bankaya para yatırmak için doğrumu ?

hastaneden raporlu "askerlik yapamaz" sakatlık raporun varsa, Muaf olursun, diğer türlü öğrenciysen Tecilli, yaptıysan yapmışındır... :eyv

hehehehe
tescilli yazacaksin

tecilli olmasın o, sonra yanlış anlarlar falan:aytuğ

İç kontrolör yardımcısı ve müfettiş yardımcısı yazılı sınavları 17 Kasım 2012 tarihinde 7 il merkezinde düzenlenecek. İdari bilimler, hukuk ve mühendislik alanlarından olmak üzere 3 ayrı dalda sınav yapılacak. Adayların alanlarına göre özel eğitimlerden geçirilerek çalışma alanlarına göre uzmanlaşmaları sağlanacak.
Banko asistanı, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı yazılı sınavları 24 Kasım 2012 tarihinde 21 il merkezinde düzenlenecek. Banko asistanı sınavına lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunları, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı sınavlarına 4 yıllık üniversite ve yüksekokul mezunları bölüm ayrımı yapılmaksızın başvuru alınacak. Düzenlenecek olan sınavlara katılmak isteyen adaylar, 17 Eylül 2012-28 Eylül 2012 tarihleri arasında Ziraat Bankası internet sitesinden başvuru yapabilecekler. Başvuru tarihleri :
17-28 Eylül 2012
Sınav Tarihleri:
Müfettiş Yardımcısı
İç Kontrolör Yardımcısı
Uzman Yardımcısı
Servis Görevlisi
Banko Asistanı
24 Kasım 2012 Cumartesi

[TD="width: 173"]17 Kasım 2012 Cumartesi
[/TD]
Başvuru Şartlarını aşağıdaki adreslerden kontrol edebilirsiniz:

Ziraat Bankası Personel Alımı Sınav Başvurusu Yap: Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri - Aday İşlemleri

hizmette sınır yoktur... RFC.Bank...
:cool:

hiiii, artık bu sınavlara bile giremiyorum yaştan uzman yardımcısı 82 li banko asistanı 87 li diyor eyvahlar olsun, gençken gireydim keşke hiç banka sınavı anım olamayacak benim :berbat

Şifreyi yeni üye olarak alıyoruz. hotmaile yolluyolar.

:D Evet gittim aöf bürosuna kadın enredeyse banane diyecekti :D

Geri