Askerlik Durumu

tescilli yazacaksin

Kadir Bu Ziraat Bankası Mevzuna Bende Başvurayım Diyorum, Belki Hayatımız Kurtulur :p

Askerlik Mevzuna Ne Diyorlar Askerlik Yapmak Zorunlu Değil'mi ? Yani Askerliğini Yapmamış Olanları Alıyorlar'mı İşe Bana Bir Kısa Bilgi Verebilirsen Sevinirim :eyv
Bankaya gidiyorsun 45 TL yatırıyorsun . Banko Asistanlığı için .Lise Mezunu 2500 personel alıyor . 18 yaşını doldurmuş olman lazım.
Sonra anadolu ünüversitesinin sitesine üye oluyorsun . oradan da baş vurunu yapıyorsun .

Bir atanayım bu olay RS de biter :D

Kpss ile değil kasım ayında belirli illerde sınav yapılacak 60 ve üzeri almak lazım . 100 soru 120 dkka . Kolay olursa ve bir girersem işe Bi RS çakmayı düşünüyorum yada 1.6 Sport .

bende başvurdum o sınava.. KAdir sen şuan tecillisin okuduğun üniversite askerliğini otomatik olarak tecil eder. ama tarihini gidip askerlik şubesinden belge alarak ogrenebilirsin. Ben üniversiteden yeni mezun oldugum için tecilim bitmişti bugun mezuniyet belgemi goturup 2 sene daha tecil ettirdim askerliğimi.

Başvuru yaparken aklımda bikaç soru kaldı benim daha yapmadım bu yuzden. Benim ikametgah hala Samsunda ama ben İstanbul için başvurucam bi sorun cıkar mı bilmiyorum deneyip gorucez artık .

bu arada extra olarak belirtiyim banko asistanları max 1200 tl maaş alırlar kadir rs veya sport alman için baya çalışıcaksın demektir :) eskiden bu pozisyonlar için lise veya 2 yıllık üniversite mezunları alınmıyordu. Bu sene alınmasının nedeni iste bankoda duran 4 yıllık mezunların 1 sen çalışıp sonra işi bırakmasıdır. Bunu ziraat bankası genel müdürü soylemektedir. aldıkları para ve çalıştıkları süre bırakmalarına sebeptir bilgilerinize :)

İç kontrolör yardımcısı ve müfettiş yardımcısı yazılı sınavları 17 Kasım 2012 tarihinde 7 il merkezinde düzenlenecek. İdari bilimler, hukuk ve mühendislik alanlarından olmak üzere 3 ayrı dalda sınav yapılacak. Adayların alanlarına göre özel eğitimlerden geçirilerek çalışma alanlarına göre uzmanlaşmaları sağlanacak.
Banko asistanı, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı yazılı sınavları 24 Kasım 2012 tarihinde 21 il merkezinde düzenlenecek. Banko asistanı sınavına lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunları, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı sınavlarına 4 yıllık üniversite ve yüksekokul mezunları bölüm ayrımı yapılmaksızın başvuru alınacak. Düzenlenecek olan sınavlara katılmak isteyen adaylar, 17 Eylül 2012-28 Eylül 2012 tarihleri arasında Ziraat Bankası internet sitesinden başvuru yapabilecekler. Başvuru tarihleri :
17-28 Eylül 2012
Sınav Tarihleri:
Uzman Yardımcısı
Servis Görevlisi
Banko Asistanı
24 Kasım 2012 Cumartesi

[TD="width: 147"]Müfettiş Yardımcısı
İç Kontrolör Yardımcısı[/TD]
[TD="width: 173"]17 Kasım 2012 Cumartesi[/TD]
Başvuru Şartlarını aşağıdaki adreslerden kontrol edebilirsiniz:

Ziraat Bankası Personel Alımı Sınav Başvurusu Yap: [url]http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ [/URL]

hizmette sınır yoktur... RFC.Bank...
:cool:

Azmış aldıkları para . Havza'da çalışsam sıkıntı olmaz da merkeze atansam bayağı sakat :D
1200 TL ile ben anca Flash S alırım :D

4 sene çalıştıktan sonra görevde yükselmek var ama .

​sorunda o ya kadir kimse 4 sene dayanamıyor :)

Havza'da olsam ben dayanırım sıkıntı yok :D Ya R-5 alsam yeter :D :D

rs-clio sport-flash ve şimdide r5 :) gittikçe düşüyorsun kadir :)

Geri