Askerlik Durumu

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ziraat Bankası Banko Asistanlığı için başvuru yapıyorum .

19 yaşındayım ve Askerlik durumum soruluyor . Şimdi ben Muaf mı oluyorum Askerlikten ?

hastaneden raporlu "askerlik yapamaz" sakatlık raporun varsa, Muaf olursun, diğer türlü öğrenciysen Tecilli, yaptıysan yapmışındır... :eyv

Askerliğini yapmamışsın,öğrenci değilsen muaf olamazsın kardeşim,zamanın geldiğinde alır götürüler...

Öğrenciyim ama askerlik şubesine gitmedim yani her hangi bir tecil kayıdım yok Abi .

muhtemelen Tecil kararı vardır... 27 yaşa kadar kaçar... sonra seve seve gider...:cool:

Tecilli İsen Yada Hastaneden Muaf Raporun Varsa Sorun Yok Ama Bu İkiside Yoksa Zamanın Geldiğinde Askere Alırlar

O zaman yarın ben tecil işlerini araştırmaya gideyim .
Sonra sıkıntı olmasın başvuruda fazla araşştırma yapılıyormuş . Hatalı bilgi verildiğinde kabul edilmiyormuş .

Kadir Bu Ziraat Bankası Mevzuna Bende Başvurayım Diyorum, Belki Hayatımız Kurtulur :p

Askerlik Mevzuna Ne Diyorlar Askerlik Yapmak Zorunlu Değil'mi ? Yani Askerliğini Yapmamış Olanları Alıyorlar'mı İşe Bana Bir Kısa Bilgi Verebilirsen Sevinirim :eyv

belli süreye tabi, sözleşmeli, geçici-sezonluk iş olabilir.... askere gidersen biter hesabı... :cool:

kadrolu işler kpss puanlı ilanlı vs oluyor... :eyv

yınede bi izahat alalım arkadaştan... :D

Geri