Hayırlı teskereler arda..Vatan borcu namus borcudur.. Allah yardımcın olsun kardeşim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok teşekkür ederim evren abi.Hayırlı teskereler arda..Vatan borcu namus borcudur.. Allah yardımcın olsun kardeşim..
heheroadfoxSen gönlünü ferah tut canım kardeşim ben gerekli kişilerle gerekli görüşmeleri yaptım askerlik kısaldı vs diye üzülme sana özel bir program hazırladı sağolsun komutanlarımız artık 36 ay yapmış gibi hissedeceksin:aytuğNizamiyeden girer girmez ördek yürüyüşü+100 şınav+150 mekik+200 komando dansıyla başlayacak programımızhehesonra sürünerek yatakhane gezisi:tonydaha yatakhaneye girmeden 12-8 nöbeti:aytuğhemen ardından sabah 5'de 10 km tam techizat koşu belirledik sana başlangıç olarakDiğer günlerdede değişik aktivitelerimiz hiç bitmeden devam edecek için rahat olsun teşekküre gerek yok yaw şurda bir tane kardeşimizi askere gönderiyoruz bırakta o kadar kıyağımız olsun yani ne iyi adamım ben ya:aytuğ
Yemin törenin hayırlı olsun kardeşim,şimdi tam Asker oldun...Ve 24 günlük acemlik bitti.tüm aileyi çok özledim artık hafta sonları foruma bakabılecegim..tüm rfc ye selamlar olsunn
Yemin törenin hayırlı olsun kardeşim,şimdi tam Asker oldun...
Ve 24 günlük acemlik bitti.tüm aileyi çok özledim artık hafta sonları foruma bakabılecegim..tüm rfc ye selamlar olsunn