Artık askerim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardadrmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı teskereler kardeşim,güle güle gidip gelirsin inşallah...:eyv

Hayırlı tezkereler kardeşim, 91 tertip gidiyor artık :)

Sabiha gökçen hava limanı tercih et .Ulaşım ve zaman açısından

Maltepe- kurtköy pendık yakın birbirine.

Olmaz ise haberleşiriz

tamamdır.gelmeme yakın rahatsız ederimn :)

Yerinde birliğinde çok güzel, hayırlı teskereler kardeşim:eyv
Çok teşekkür ederim.

Alanya gazipaşa - Sabiha gökçen pegasus bileti 110 TL olması lazım bir bak :)
Yavaş yavaş bakmak lazım biletlere.

Bak sen nereye gelecekmiş :) Benim ev senin kışlanın hemen arkasında Arda'cım :aytuğ
iş yerimde karşısında :eyv
İşte çok sevindim buna abicim.kesinlikle uğrarım.gelmeme yakın numaranı alırım .
Bana uğramadan bir yere kaybolma sakın ha welcome

Vayy hayırlı uğurlu olsun asker aga:eyvİnsan önceden haber vermezmi yaw ben sana torpille amiral olarak yaptıracaktım askerliği:tony(Yusuf kardeşim bana 1 haftalık yer ayarlayıver geceleri muhabbet edip nöbetçi kulubesinde tekilla içelim kardeşimle sen sonra bak kısadönemehehe)
saolasın kerem abicim.tühh bilseydimm haber vermezmiydim hiç.yok abi gelme bitmez sonra o askerlik hehe
Hayırlı teskereler kardeşim,güle güle gidip gelirsin inşallah...:eyv
Çok teşekkür ederim abicim.
Hayırlı tezkereler kardeşim, 91 tertip gidiyor artık :)
Amin amin çok tesekkur ederım..geç bile kaldım yavv hehe

• Beğen
Tepkiler: UĞUR BAŞAR
Allah şimdiden hayırlı teskereler nasip etsin. Yolun açık olsun...:bravo En büyük asker bizim asker...:eyv

• Beğen
Tepkiler: ardadrmz
Hayırlı ugurlu olsun Arda kardeşim , ALLAH sag saglim gidip gelmek nasip etsin . Hiç bir şeyi kafana takma nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile .. Hayırlı tezkereler şimdiden. Herhangi bir sikintin , derdin , canını sıkan bişey olursa RFC AİLESİ olarak her zaman arkanda oldugumuzuda sakın unutma .:eyv

İstanbula düşmüşsün oh mis :D Hayırlı teskereler

Arda hayırlı tezkereler. Sana tavsiyem ulaştırmacı olan mustafa ustaya nir danış o sana hem istanbul olarak yakın hemde askerlik olarak anlatır ne yapman gerekeni. Sağ salim kazasız belasız hayırlı tezkereler

mekan güzel ama maltepe bana uzak ben avrupa yakasındayım :D hayırlı teskerelerin olsun inşallah sağ sağlim git gel :)

Geri