Arkadaşlar büyük bir sorunum var yardım Lütfen :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RdwN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi sen tüm kapıları kilitleyip akünün kablolarını çıkartıp tekrar kaputumu kapattın

haggaten hayret yani... derdin neydi kardiş.... buyur şimdi haybeye dert sahibi oldun...nurtopu gibi... kolay gele.... hehe

Arka cam kelebeğini kırıp arka kapı yoluyla araca ulaşılabilir diye düşünüyorum :D
Sonuçta yol parasından daha az çıkar.Araç kendini sıfırlamaz diye biliyorum ben Megane 3'ümün aküsünü söküp taktım çalıştırmada bi fark olmadı

Hiç olmadı arka cam kelebeğini kırın ordan halledin

Bir an için kendi başıma geleceğini düşündüm , bu durum arabadan soğutur :aytuğ
Geçmiş olsun .

kilidi tamir ettirin anahtarla açıyor benim başıma geldi ve açtı hatta kilitlemiştim bile..( muhtemelen kilitdede sorun var,çünkü merkez değil o sadece şöför kapısını açıyor o yüzden elektriğe ihtiyacı yok )

kardeş ben vw golfun kaputunu kaportacıya açtırmıştım. şimci bu kaportacılar arabayı topladıkları için ne nerde iyi biliyolar. etrafında varsa iyi bi kaportacı çok rahat açar kaputu :)

kardeş ben vw golfun kaputunu kaportacıya açtırmıştım. şimci bu kaportacılar arabayı topladıkları için ne nerde iyi biliyolar. etrafında varsa iyi bi kaportacı çok rahat açar kaputu :)

açtır o zaman :)

yada bir oto hırsızı bul, kıyak yapar sana... :halay

arka kelebek camını kır yoksa servis iyice kitler sana :) iyi bir otoelektrikçin olsaydı davlumbazdan halledilebiliyor diye biliyorum.

muhtemelen şöför tarafındaki kilitde sorun vardır hepimiz kumandaya alıştığmıız için anahtar kullanmıyoruz benimde akü bittiginde şöför tarafını anahtarla zor açmıştım hatta anahtarı kırıyordum ara sıra anahtar açmak gerekir böyle durumlarda anahtarı kullanabilmek için, bence arka kelebeği kır en fazla 50 liraya taktırırsın kelebek camını

Geri