Arkadaşlar büyük bir sorunum var yardım Lütfen :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RdwN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya gerçekten kusura bakamada hadi tamam kapıları kilitledin neden kaputu tekrar kapatıyorsun yada arabadan inip kaputu açıp elektriigi keseceksen neden kapılar kilitliyorsun zaten arabanın başındasın bu aynen baba akü yok gibi bir şey oldu ya bence tek bir yolu ya kaputu açıp elektrik verecen yada kaputu açıp elektrik vericeksin araba kapıları açsın yoksa açamazsın kaputuda nasıl açıcan levye keski düşün daha :D :D

evet biliyorum kapı kolundakı kapağı acınca altında anahtar deliği cıkıyor ama malesef oda devre dışı kalmış akü olmadığı ıcın :(( kaldım ortada :((

Açması lazım aslında?????????????????

kapıları kıtleyıp, kaputu kapattıp arabayı bırakıp gittim . arabadan bıraz uzaklaştıktan sonra ben ne yaptım dedim kendi kendime :)) işte o kaputu bı aca bilsem 2 saatir zorluyorum acılmıyor ne sağlam yapmışlar öyle keşke herşeyı onun kadar sağlam olsaydı :)

servise danışmanız iyi olur böyle durumlarda kaputu açabilecek bir sistemi mutlaka vardır

servısı arayın bulundugunuz yere gelsınler onlar halleder tampondan falan ulasılıyordur ızgara aralarında sonucta acma mekanızması basıt bır kablo kendınızde halledebılırınsız belkı

sol davlunbazın altından kaputu açan kabloyu gerdirmeye çalışın.. tel ip vb birşey ile

bulunduğum yer bingöl burada Renault servisi yok :( arım bi görüşim bakalım

ooooo senin yetkili servisin elazığ paşa elazıga getirecen o zaman bir daha arabayı Allah yardımcın olsun kardeşim

Allah razı olsun ama gittip kaputu sökesim var şuan kıl oldum.

Geri