Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben latitude alıp taksi yapmayı düşünüyorum ne dersiniz şuan fluencm vr
Hangi aracı alıp takside kullanacağın veya 3 kazanıp 5 yiyeceğin seni ilgilendirir Onur,parayı nereden ve ne şekilde kazandığına karışamayız.
Bizi ilgilendiren şey ise üyelerimizin birbirine karşı olan hitap şekli ve duruşudur.
Baban yaşında insanlarla nasıl konuşulacağını bilemedikten sonra S Class Mercedes taksin olsa ne olur Jagura binsen ne olur,Hacı Murata bin ama mütavazı ol canımızı ye kardeşim...
Saygı ve sevgi üzerine kurulan bir sitenin değerli iki büyüğüne bence yanlış şekilde ve uslüpla davranman yanlış onur kardeşim. Paran harcaman veya manita ne ise amacın seni ilgilendirir ama burda dostluk ve saygı üzerine sohbetlerimizi devam ettirmeni temenni ediyorum...
Hangi aracı alıp takside kullanacağın veya 3 kazanıp 5 yiyeceğin seni ilgilendirir Onur,parayı nereden ve ne şekilde kazandığına karışamayız.
Bizi ilgilendiren şey ise üyelerimizin birbirine karşı olan hitap şekli ve duruşudur.
Baban yaşında insanlarla nasıl konuşulacağını bilemedikten sonra S Class Mercedes taksin olsa ne olur Jagura binsen ne olur,Hacı Murata bin ama mütavazı ol canımızı ye kardeşim...
Babalar burada yanlış bi drum yok kimsenin bişe zoruna gtmesin sıkkıntıda yok sitemizin büyük abileri milletin ekmeğine göz dikerse eğer o zaman lafımızı söyleriz bizde ortada bi maddiyat yok