Arkadaşlar ben latitude alıp taksi yapmayı düşünüyorum ne dersiniz şuan fluencm vr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan king_036
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur başkan

İphone 5s ile tapatalkdan gönderildi

Passat değil jetta aynı draktada değil farklı duraklarda

Usta simdi o plakalari emniyetten bana sorgulama yaptirtma istersen ;-)

Babacan istediğin yerden sorgula istersen numaramı verim uçak biletinide alım buyur gel misafir ol

Hangi aracı alıp takside kullanacağın veya 3 kazanıp 5 yiyeceğin seni ilgilendirir Onur,parayı nereden ve ne şekilde kazandığına karışamayız.
Bizi ilgilendiren şey ise üyelerimizin birbirine karşı olan hitap şekli ve duruşudur.
Baban yaşında insanlarla nasıl konuşulacağını bilemedikten sonra S Class Mercedes taksin olsa ne olur Jagura binsen ne olur,Hacı Murata bin ama mütavazı ol canımızı ye kardeşim...:eyv

Saygı ve sevgi üzerine kurulan bir sitenin değerli iki büyüğüne bence yanlış şekilde ve uslüpla davranman yanlış onur kardeşim. Paran harcaman veya manita ne ise amacın seni ilgilendirir ama burda dostluk ve saygı üzerine sohbetlerimizi devam ettirmeni temenni ediyorum...

Babacan istediğin yerden sorgula istersen numaramı verim uçak biletinide alım buyur gel misafir ol

Bazı şeyler söylemek isterdim ama bu forum o kadar kaliteli ve temiz ki değmez o lafı söylemye

Hangi aracı alıp takside kullanacağın veya 3 kazanıp 5 yiyeceğin seni ilgilendirir Onur,parayı nereden ve ne şekilde kazandığına karışamayız.
Bizi ilgilendiren şey ise üyelerimizin birbirine karşı olan hitap şekli ve duruşudur.
Baban yaşında insanlarla nasıl konuşulacağını bilemedikten sonra S Class Mercedes taksin olsa ne olur Jagura binsen ne olur,Hacı Murata bin ama mütavazı ol canımızı ye kardeşim...:eyv

Agzına saglık mustafa abi hakkı abiye söylediği laf benim gerçekten zoruma gitti

Babalar burada yanlış bi drum yok kimsenin bişe zoruna gtmesin sıkkıntıda yok sitemizin büyük abileri milletin ekmeğine göz dikerse eğer o zaman lafımızı söyleriz bizde ortada bi maddiyat yok

Sadece arkadasın gözündeki bmw yi ortaya sundum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri