Arka teker tarafindan damlayan sivi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramazan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramazan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracimi 3-4 gun calisdirmamisdim calisdirdikdan sonra arabada gaz kokusu olmaya basladi ve arkadan damlaya damlaya bisey akiyor arabayi stop edince kesildi 2 ustaya goturdum ikiside kacak yok aracin her yerine bakdilar bisey bulamadilar su birikmisdir dediler ama icim rahat etmedi acaba pis gaz olabilirmi bu olay dun de basima geldi araci uzun zaman calisdirmadim zaman larda oluyo 2 kere basima geldi nedir acaba

Detaylı bakmak lazım ama fren hidroliği de olabilir çünkü tekerleklere yakın benzin de olabilir benzin deposunun girişinin altında kalıyor ama dediğim gibi detaylı bakmak lazım en azından damlayan sıvının ne olduğunu tespit etmek arızayı bulmanızı kolaylaştırır. Sıvıyı tespit etmek işinizi kolaylaştıracaktır. Geçmiş olsun

Arabayi uzun zaman zaman calisdirmadigimiz zaman oluyor gaz kokuyodu buyuk ihtimal 2 ustaya gosderdim altina ustune her yere bakdilar kacak eksilme flan yok dediler ama tupten supheleniyorum 1 ay once geri aldirmisdim hortumlardami sıkınti var dicem ama gaz bu havada kaybolur

tüpten olmaz sıkışmış gaz ancak sıvılaşır bu başka birsey elle sıvıyı kontrol ettiniz mi kaygan mı fren hidroliği de olabilir hidrolik haznesini bir kontrol edin siyah kalın boru benzın hortumu sanırım o da delinmiş olabilir benzin akıyo olabilir ama onuda kokusundan anlardınız

Orada akabilecek tek şey fren hidroliği ve benzindir.

Borulardan ziyade benzin deposundan da kaçak olabilir. Ben aracımı ilk aldığımda araba da çok az benzin vardı. Araca benzin alıp eve gelince arabanın altında benzin akıntısını fark ettik ve deponun delik olduğunu gördüm. Bu da bi ihtimal.sonuçta arabanın altını vurma vb bir sebeple depo herhangi bir yerinden sızıntı yapıyor da olabilir

Tesekkurler saolun

Hidrolik yağı ve benzin ihtimaller içinde. Hidrolik olsa fren hava yapıp şişmesi lazım farkedilir illaki.
Benzin de çalıştırınca geliyosa, pompa basmaya başlayınca borulardan geliyo olabilir. 2 türlü de sıkıntı bi an önce çözüm arayım derim

Yaa baya akti resimlerdede goruldu gibi ama hic biseyde eksilme yok ustalara gosderdim su birikmistir dedi altina ustuna bakdilar ama

Geri