Arka teker tarafindan damlayan sivi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramazan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaa baya akti resimlerdede goruldu gibi ama hic biseyde eksilme yok ustalara gosderdim su birikmistir dedi altina ustuna bakdilar ama

O akan sıvının minik bir kısmını parmağına sürüp koklamak aklına gelmedimide pisagor teoremlerine bakıyorsun ? Nükleer bir atık olamayacağına göre ya benzindir ki leşş gibi kokar anlarsın,hidrolikse onunda kıvamından anlarsın bu kadar basit değilmi ?

O akan sıvının minik bir kısmını parmağına sürüp koklamak aklına gelmedimide pisagor teoremlerine bakıyorsun ? Nükleer bir atık olamayacağına göre ya benzindir ki leşş gibi kokar anlarsın,hidrolikse onunda kıvamından anlarsın bu kadar basit değilmi ?

Kedi köpek çişi de olabilir..

nükleer atık güzel tespit abi baya güldüm buna
hehe

Dedim yaaa gaz gibi bisey kokuyordu diye

Ayni sorunu bidaha yaşadim arkadaşlar aracim 2-3 gün çalışmadiği zaman oluyor yere akan sıvı kokladim benzin kokuyor ama fazla eksilme yok araci her gün çalışdirsam bu sivi akmiyor ancak uzun zaman çalışdirmadim zaman oluyor 3-4 dk sürüyor sonra kesiyor
aracin lpg bagajda oradaydi geri aldirdim acaba ondan dolayimi hortumlarmi kısa geldi acaba bide sanadiye usta lpg hortum mu ne patlatmış aynısini yapdin dedi acaba bunlardan dolayimi

Ayni sorunu bidaha yaşadim arkadaşlar aracim 2-3 gün çalışmadiği zaman oluyor yere akan sıvı kokladim benzin kokuyor ama fazla eksilme yok araci her gün çalışdirsam bu sivi akmiyor ancak uzun zaman çalışdirmadim zaman oluyor 3-4 dk sürüyor sonra kesiyor
aracin lpg bagajda oradaydi geri aldirdim acaba ondan dolayimi hortumlarmi kısa geldi acaba bide sanadiye usta lpg hortum mu ne patlatmış aynısini yapdin dedi acaba bunlardan dolayimi

Benzin deponda küçük bir delik var galiba

Bunu nasil kapatabiliriz kaynak felan olurmu ki

Ama altınıda vurdumu hiç hatirlamiyorum

Gaz açık havada uçar yüksek basınçta sıvılaşır. Gaz olma ihtimali sıfır. Hidroılik olsa bi zaman sonra bitecek ve frenlerin şişecek. Arabayı yakmadan bi baktır. Bence benzin.

Geiger cihazıyla bakmıştır heralde.:)):))

Geri