Arka cam rezistansı onarımı

Tamam abi inip bir bakayım,ölçü aletimi alıp derdi neymiş kopuğu bulursam ufak bir lehimle hallederim

Dikkatli ol, yapıcam diye diğer sıraları bozma aman. :D

Peki elektrik geliyor şeritlerde de elektrik var ama buğu gitmiyor nedendir ??

Ayrıca şeritler bakır olmalı en azından ilk bağlantı yerleri lehimli yani bakır

benimkide işte elektrikte sorun yokki normal çalışıyo gösteriyoo..o şeritlerde kopukluk oluyo işte sanırım onu diyoz ya bizde okuduysan eger konuyu..gümüş kalemi alalım falan diye.

Reziztans ömrünü siz değil cam filmi belirler . Cam filmini çektirip sökerseniz , reziztansın son kullanma tarihini belirlemiş olursunuz .
94 Model Spring vardı , arka camında "Renault Yaşanacak Otomobiller" yazıyordu . Bütün reziztansları çalışıyordu ( 2010'a kadar ) sonra sattık . Cam filmi yoktu.

Benimkinde cam filmi yok şeritler sağlam kopuk yok elektrik geliyor rezistans sağlam ama buğu gitmiyor sanki hiç çalışmıyor neden olabilir onu sordum kopuk filan yok ???

merhaba arkadaşlar arka cam rezistans tamiri yapıyorum her model arka cam tamırını yapıyorum fiş yeri kopmu ve telleri kopmu
fark etmez hepsini yapıyorum garantili şekilde yeni başkent sanayi sitesi 1764 sokno :31
tel 0541 959 45 28 bilgi alabilirsiniz ankarada tek yapan firma seker usta oto cam

Geri